Malatec Elektromos gép 8 mm-es cigarettacsövek töltésére

Malatec Elektromos gép 8 mm-es cigarettacsövek töltésére

Száma: 19784001
Közvetlenül partnerünktől
A cigaretták piaci áraitól felpöröghet az ember, és ezeknek a termékeknek a minősége sem mindig kielégítő a dohányos számára. További információ
11 500 Ft
Partnerünktől: HALOORODJE.EU

Partnerünk által szállítva

2024.5.29 - 2024.5.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: HALOORODJE.EU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19784001

Leírás

Szerencsére otthoni használatra a szivargyújtó nagyon jól működik, így pillanatok alatt elkészítheti a dobozt vagy akár a cigarettásdobozokat. A cigarettagép szilárd felépítéssel és tartóssággal jellemezhető termék, amelynek teljesítménye megfelel az igényes felhasználók elvárásainak.

ÖNKÉSZÍTÉSŰ CIGARETTA – a cigarettásdoboz ideális eszköz az otthoni használatra szánt, saját készítésű cigarettákhoz, amely nemcsak minőségi és mennyiségi összetételét teszi lehetővé az Ön igényeinek megfelelően, hanem jelentős megtakarítást is lehetővé tesz. .

ELEKTROMOS – ez a cigaretta elektromos tölteléke, ami azt jelenti, hogy működése teljesen automatikus és nem igényel erőszakot, a cigaretták ilyen módon történő elkészítése pedig sokkal kevesebb időt vesz igénybe. A nyomógombos nyomógomb lehetővé teszi a töltelék kívánt sűrűségét a saját igényeknek megfelelően.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ – a cigarettagép használata nagyon intuitív és hatékony, ami nagy előnye. Speciális sebekkel rendelkezik, így felhordáskor nem ömlik ki a dohány, és cigarettakészítéskor mindenhol tiszta.

ROBUSZTUS ÉS TARTÓS – az elektromos cigarettatöltő masszívan ABS-ből készült, ami rendkívül tartóssá teszi, és elegáns megjelenése is figyelmet érdemel.

MŰSZAKI ADATOK – szín: kék / fekete; mag: 8 mm; Fekete; elektromos: igen; anyaga: ABS + fém; csúszásmentes lábak: igen; kábel hossza: 115 cm; méretek: 18 / 6,5 / 7,5 cm; súly: 0,192 kg; csomag súlya 0,320 kg.

szín: kék/fekete

mag: 8 mm

elektromos: igen

Anyaga: ABS + fém

kábel hossza: 115 cm

csúszásmentes lábak: igen

méretek: 18 / 6,5 / 7,5 cm

súlya: 0,192 kg

csomag súlya 0,320 kg

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.