shumee 2 csatornás gumi kábeltaposó 101,5 cm

Márka: shumee Katalógus száma: 100048617269

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

shumee 2 csatornás gumi kábeltaposó 101,5 cm

Ez a kétcsatornás kábeltaposó rámpa kifejezetten vezetékek, kábelek, tömlők és csövek takarására és megvédésére való. A kábeltaposó gumiból készült, így könnyű, kopásálló és strapabíró. A rámpa citromsárga színű és a felületén figyelmeztető jelzésekkel lett ellátva, hogy még könnyebben látható legye További információ

12714

12 714 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100048617269

Leírás

Termékleírás

Ez a kétcsatornás kábeltaposó rámpa kifejezetten vezetékek, kábelek, tömlők és csövek takarására és megvédésére való. A kábeltaposó gumiból készült, így könnyű, kopásálló és strapabíró. A rámpa citromsárga színű és a felületén figyelmeztető jelzésekkel lett ellátva, hogy még könnyebben látható legyen. Két csatornája van, amelyekben a kábelek védetten vezethetőek. Maximális teherbírása 25 tonna. A kábelek egyszerűen behelyezhetőek vagy kivehetőek a felső takarót felhajtva. A moduláris kialakításnak köszönhetően egymáshoz kapcsolható több kábeltaposó, amennyiben hosszabb kábelszakaszhoz szükséges a védelem.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Az ajándéktárgy típusa SIGNS

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.