Malatec RGB LED számítógép billentyűzet

Malatec RGB LED számítógép billentyűzet

Száma: 18056532
Közvetlenül partnerünktől
MODERN TERVEZÉS – A játékbillentyűzetet kifejezetten a játékosok számára készítették, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegye az órákon át tartó játékot. További információ
8 000 Ft
Partnerünktől: HALOORODJE.EU

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: HALOORODJE.EU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18056532

Leírás

Ezért nem csak nagyon kényelmes a használata, hanem jól profilozott és kényelmes a kézben is, a billentyűk pedig nagyon jól láthatóak, ami pozitívan hat a reakcióidőre.

LED-HÁTTÉRVILÁGÍTÁS – Ennek a gaming billentyűzetnek a hatékony LED-es háttérvilágítása szemet gyönyörködtető, és több éjszakai játékot is élvezetesebbé tesz, valamint a gombok kiváló láthatóságának köszönhetően a sötétben való játékot is megkönnyíti.

TARTÓSSÁG – a LED-es világítású billentyűzet egy mechanikus billentyűzet, amelyet nagy tartósság és szilárdság jellemez, aminek köszönhetően sokáig kifogástalan állapotban fog szolgálni és sok kemény harcot is kibír.

TELJES MÉRETE – a játékbillentyűzet 104 billentyűs, tehát egy teljes méretű billentyűzet, amely nem csak játékra, hanem a mindennapi kényelmes munkára is sikerrel használható.

SPEC – Vezetékes billentyűzet: Igen; kábel hossza: 125 cm; interfész: USB 2.0; teljes méret: igen; kulcsok száma: 104; háttérvilágítás: LED; mechanikus: igen; állítható lábak: igen; méretek: 13 / 42,5 cm; súlya: 0,52 kg

vezetékes billentyűzet: igen

kábel hossza: 125 cm

interfész: USB 2.0

teljes méret: igen

számbillentyűzet: igen

RGB: Igen, 7 háttérvilágítási szín

kulcs élettartama: 10 millió

kulcsok száma: 104

háttérvilágítás: LED

mechanikus: igen

állítható lábak: igen

méretek: 13 / 42,5 cm

súlya: 0,52 kg

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.