Anaconda Boilie Magist Tigrismogyoró 24 mm/1 kg

Anaconda Boilie Magist Tigrismogyoró 24 mm/1 kg

Száma: 22816006
Közvetlenül partnerünktől
A Magist Hydro termékcsaládot szakértők fejlesztették ki és gyártották, hogy biztosítsák a maximális hatást és a hozzá kapcsolódó sikert a kifogott pontyok tekintetében. További információ
6 560 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Közvetlenül partnerünktől

2024.3.19 - 2024.3.22 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22816006

Leírás

A Magist Hydro termékcsaládot szakértők fejlesztették ki és gyártják, hogy biztosítsák a maximális hatást és a hozzá kapcsolódó sikert a kifogott pontyok tekintetében. A legújabb és legfrissebb összetevők felhasználása, a tápérték és az emésztési sebesség tökéletes egyensúlya, valamint a fehérje és a szénhidrátok kiegyensúlyozott aránya teszi ezt a bojlit ideális csalivá minden évszakban. Különböző ízvariációkkal – a gyümölcsöstől a krémesen át a halasig. Akár az otthoni tavon, akár az európai nagyvizeken, a Magist Hydro termékcsalád a sikerhez vezető út. Az összetevők gondos kiválasztása elegendő fehérjét biztosít, amit a pontyok szeretnek és megbíznak benne.
A gőzölés modern módszere szinte az összes tápanyagot és aminosavat megóvja a termékben.
A liszt intenzív pörkölt aromája, a különböző frissen őrölt szemek, a HDC édesítőszerek, a kíméletes gőzölési folyamat során keletkező enyhe horzsolások a bojlin: ezek mind olyan minőségi jellemzők, amelyek a Magist Hydro termékcsaládot jellemzik.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.