Demar gyerek gumicsizma

Demar gyerek gumicsizma

Értékelés: 5
5 290 Ft

Szép gumicsizma zsiráf motívummal rendelkező, kiváló minőségű PVC-ből készült, narancssárga színű, ami nem hiányozhat a gyerekek ruhatárából.

Demar U Gumicsizma HAWAI LUX PRINT_0048AL_EGYSZARVÚ
4 590 Ft

A gyerekek imádni fogják a kiváló minőségű PVC anyagból készült színes gumicsizmát, a kedvenc egyszarvú mintázatával. A gyerekek egész évben használhatják a rózsaszín csizmát esős és zimankós időben.

Demar lány gumicsizma, HAWAI LUX EXCLUSIVE EH CICÁS
5 490 Ft

Meleg lány gumicsizma HAWAI LUX EXCLUSIVE EH a DEMAR márkától, ami ideális választás az őszi és téli időjárásba. A csizma robosztus csúszásgátló talppal rendelkezik, a kivehető meleg betétnek köszönhetően pedig a gyerekek lábát melegen és szárazon tartja.

Demar gyerek csizma MAMMUT-S E

Demar gyerek csizma MAMMUT-S E

Értékelés: 4,8
5 690 Ft

MAMMUT-S E gyerek csizma a DEMAR márkától. Ideális esős őszi és téli napokra. Vastagabb csúszásgátló talppal rendelkezik, biztonságos sétálást biztosít. A cipőn biztonsági fényvisszaverő sáv található a jó láthatóság érdekében.

Demar gyerek gumicsizma

Demar gyerek gumicsizma

Értékelés: 4,7
5 690 Ft

Minőségi ellenálló gumicsizma piros kivitelben, ami ideális az egész szezonra.

Demar lány hótaposó BABY SPORTS A PINK
7 890 Ft

Nagyon könnyű hótaposó BABY SPORTS valódi juhgyapjúval bélelt és tépőzáros rögzítéssel rendelkezik. A biztonságos járást a csúszásmentes talp biztosítsa. Az alsó rész hőgumiból készült és vízálló. A felső rész tartós anyagból készült. A gyermek jó láthatósága érdekében a sarkán fényvisszaverő elem található.

Demar lány gumicsizma SAMANTA M D
12 590 Ft

Meleg lány gumicsizma SAMANTA M D a DEMAR márkától, ami ideális választás a hóba és a fagyba. A gumicsizmában kivehető betét található, ami 100% természetes gyapjúból készült. A betét természetes hőszabályozással rendelkezik és könnyen szárad.