Froddo Fiú szandál G2150124
13 990 Ft

Fiú szandál a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A bőr kialakítása elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A bőr természetes króm mentes színekkel van befestve. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást.

Froddo Lány papucs G1700244-1

Froddo Lány papucs G1700244-1

Értékelés: 4,5
8 790 Ft

Fiú papucs a Froddo márkától a belső oldalán aláírás lehetőségét kínálja. A szár felső része tartós textilszövetből készült. Bőr talpbetét, jellegzetes tartóssággal és puha textúrával. Rögzítés tépőzáras szalaggal. Megemelt sarokrész. Mintás talp a simább lépéshez csúszkálás nélkül.

Froddo Fiú szandál G3150169
16 490 Ft

Fiú szandál a Froddo márkától félig nyitott cipőorral. Bőr talpbetét kivételes tartósággal és puha kialakítással. A sima bőrből készült felsőrész természetes színezéssel elért színárnyalatban. Tépőzáras pántokkal történő záródás. Magasított sarokrész. Steppelt cipőtalp a kényelmes lépések és fokozott tartósság érdekében.

Froddo lány bokacipő

Froddo lány bokacipő

Értékelés: 5
31 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos bokacsizma bronz kivitelezésben kislányokhoz remekül illik, minden lépésnél maximális kényelmet szolgáltatnak. A cipő magas minőségű anyagokból készült, amely nem tartalmaz veszélyes anyagokat és vegyületeket, mint például a krómot. Ökologikus gyártása védi a környezetet és főleg a láb egészségét.

Froddo Lány papucscipő G3130149-5
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány papucscipő a Froddo márkától enyhén emelt cipőorral. Bőr talpbetét kivételes tartósággal és antibakteriális tulajdonságokkal. Sima bőrből készült felsőrész. Cipőfűzővel és tépőzáras pánttal történő záródás. Steppelt cipőtalp a kényelmes lépések és fokozott tartósság érdekében.

Froddo lány sportcipő G2130199
17 490 Ft

Lány sportcipő a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A bőr kialakítása elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást. Praktikus eleme a cserélhető bőr talpbetét antibakteriális kivitelben.

Froddo Lány szandál G3150153-1
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány szandál a Froddo márkától félig nyitott cipőorral és virágos díszítéssel. Bőr talpbetét kivételes tartósággal és puha kialakítással. A sima bőrből készült felsőrész természetes színezéssel elért színárnyalatban. Tépőzáras pántokkal történő záródás. Steppelt cipőtalp a kényelmes lépések és fokozott tartósság érdekében.

Froddo lány tipegő cipő G1130005-1
11 990 Ft 9 790 Ft

Újdonság

Lány tipegő cipő a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A cipő puha bőrből készült, amelyet növényi színekkel festenek króm nélkül. A rugalmas talp utánozza a mezítláb járást.