Loap lány sportcipő Nera Kid
7 990 Ft

Stílusos sportcipő Nera Kid rózsaszín kivitelben. A cipő külső részén rózsaszín és fehér szitakötők találhatók. Lábbeli, amely alkalmas kirándulásra, túrázásra, de a városba is.

Loap fiú sportcipő Nera Kid
7 990 Ft

Stílusos sportcipő Nera Kid fekete kivitelben. A cipő külső oldalán kék és fehér űrrepülőgépek és vadászrepülőgépek vannak. Lábbeli, amely alkalmas kirándulásra, túrázásra, de a városba is.

Loap DOPEY gyermek szandál GSU1607V21C
9 990 Ft

Gyermek szandál DOPEY a Loap márkától kiváló minőségű anyagokból készült, és úgy ki van dolgozva, hogy gyermekednek egész nap biztosítsa a kényelmét. A cipőorr praktikus átfedésének köszönhetően nem rúgható le olyan egyszerűen. A szandál rugalmas szalaggal, hátul pedig tépőzárral van meghúzva

Loap DOPEY gyermek szandál GSU1607J54T
9 990 Ft

Gyermek szandál DOPEY a Loap márkától minden kislányt boldoggá tesz. A szandál kiváló minőségű anyagból készült. A cipőorr praktikusan van megoldva, ezért nem rúgható le olyan egyszerűen. A járásnál tompítja az ütközéseket, ezért nagyon kényelmes.

Loap COSMA KID gyermek cipő vízbe GSU1949M94J
3 790 Ft

Gyermek cipő vízbe COSMA KID a Loap márkától megvédi a gyermekeket az éles kövekkel, szilánkokkal, vagy más buktatókkal szemben a vízben történő móka közben. A cipő kényelmes mozgást biztosít az egyenetlen víz alján és a forró homokon a napos partokon.

Loap COSMA KID gyermek cipő vízbe GSU1949V20N
3 790 Ft

Gyermek cipő vízbe COSMA KID a Loap márkától megvédi a gyermekeket az éles kövekkel, szilánkokkal, vagy más buktatókkal szemben a vízben történő móka közben. Ezeknek a cipőknek köszönhetően a gyerekek kényelmesen mozoghatnak az egyenetlen tenger, tó, folyó és halastó fenekén, de a forró tengerparton is.

Loap DOPEY gyermek szandál GSU1607L99N
9 990 Ft

Gyermek szandál DOPEY a Loap márkától biztosítsa a kényelmet egész nap folyamán. A szandál kiváló minőségű anyagból készült. A cipőorr praktikusan át van fedve szintetikus anyaggal ezért nem rúgható le olyan egyszerűen. A szandál elülső részén rugalmas szalaggal, hátul pedig tépőzárral van meghúzva

Loap fiú cipő vízbe Cosma Kid
3 690 Ft

Fiú cipő vízbe Cosma Kid stílusos, lék-zöld kivitelben védi a gyermek lábát az éles kövekkel szemben és a víz alatt nem látható tárgyakkal szemben.

Loap lány cipő vízbe Cosma Kid
3 690 Ft

Lány cipő vízbe Cosma Kid stílusos, rózsaszín-szürke kivitelben védi a gyermek lábát az éles kövekkel szemben és a víz alatt nem látható tárgyakkal szemben.

Loap férfi szandál Notes SSM2072V11T
12 490 Ft

Újdonság

Férfi szandál Loap Notes SSM2072V11T felső része magas minőségű, könnyű poliuretánból készül, amely szilárd. A szandál nyitott orral, és tépőzáras rögzítéssel rendelkezik.

Loap fiú téli cipő Vayan-35%
13 390 Ft 8 590 Ft

Akció

A VAYAN gyerek bokacipő ideális a téli időjárásba – poliuretán felsőrésszel rendelkezik, ami az egyik legjobb hőszigetelő anyag. A gyermekcipőknek a bélése meleg fleece. A talp a TPR-nek (hőre lágyuló gumi) köszönhetően kevésbé kopik, és tompítja az ütéseket járás közben is.

Loap Birken Férfi Outdoor Cipő-28%
18 545 Ft 13 190 Ft

Akció

Loap Birken férfi outdoor cipő sétákra és túrákra egyaránt alkalmas. A felső rész levegőző hálós anyagból és szélálló poliuretánból készült, a sarok és az orr része szintetikus átfedés által védett, amely növeli a cipő tartósságát.

Loap Cosma Unisex Cipő Vízbe-42%

Loap Cosma Unisex Cipő Vízbe

Értékelés: 3,5
4 318 Ft 2 490 Ft

Akció

Loap Cosma vízbe alkalmas női cipő. A vízfelszín alatt és a parton éles kavicsok, törött tárgyak és eldobott tárgyak találhatóak, amelyek kellemetlen nyomás gyakorolhatnak a lábra, sőt, fel is sérthetik azt. A Cosma cipők védik lábaidat velük szemben, és szinte érezni sem fogod, hogy a lábadon van.

Loap Caipa Női Szandál-37%
10 504 Ft 6 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Loap Caipa női szandál. Élvezd a csodás nyári napot. A szandál légáteresztő, elnyeli az ütéseket, talpa termoplasztikus gumiból készült, tehát nem kopik olyan hamar.

Loap Callay férfi flip-flop papucs-29%
8 648 Ft 6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Loap Callay férfi flip-flop papucs hasznos lehet nyáron. Szellős, vízbe vagy a kertbe ideális. A phylonból készült talp elnyeli az ütéseket és kíméli az ízületeket.

Loap Cosma Unisex Cipő Vízbe
4 290 Ft

Loap Cosma vízbe alkalmas férfi cipő. A vízfelszín alatt és a parton éles kavicsok, törött tárgyak és eldobott tárgyak találhatóak, amelyek kellemetlen nyomás gyakorolhatnak a lábra, sőt, fel is sérthetik azt. A Cosma cipők védik lábaidat velük szemben, és szinte érezni sem fogod, hogy a lábadon van.

Loap fiú téli cipő Sneeky-61%

Loap fiú téli cipő Sneeky

Értékelés: 4,9
13 390 Ft 5 190 Ft

Akció

A kicsi számára megfelelő téli cipő, ami jó alap nemcsak hóember építéséhez, hanem egész télre a hóba is. A maximális kényelem érdekében a cipő három szíjjal húzható össze.

Loap gyerek hótaposó SIESTA-58%

Loap gyerek hótaposó SIESTA

Értékelés: 4,3
13 090 Ft 5 490 Ft

Akció

Gyerek téli csizma Siesta a Loap márkától, ami a kicsi lábait kellemes melegben és szárazon tartja, ami a külső softshell anyagának és belső fleec bélésének köszönhető.

Loap Integra

Loap Integra

Értékelés: 4,1
19 990 Ft 17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

INTEGRA női téli cipő filc béléssel, amely kellemesen melegíti lábadat. A TRIPLETEX membrán elvezeti a nedvességet a lábtól. Könnyű, EVA anyagból készült cipőtalp, amely járás közben kiválóan csillapítja az ütéseket.

Loap lány téli cipő Sneeky-48%

Loap lány téli cipő Sneeky

Értékelés: 4,5
13 390 Ft 6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kicsi számára megfelelő téli cipő, ami jó alap nemcsak hóember építéséhez, hanem egész télre a hóba is. A maximális kényelem érdekében a cipő három szíjjal húzható össze.

Loap női szandál Caffa SSL1758V11J
11 990 Ft

Újdonság

Női Loap Caffa szandál SSL1758V11J egyaránt alkalmas a városba és a természetbe. A középtalp lágy anyagból készül, amely elnyeli az ütéseket járás közben és megtakarítja az ízületeket.