Scholl Egészségügyi cipő ÚJ TOFÉSZBARNA
25 630 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő ÚJ TOFÉSZBROWN a Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő ÚJ TOFÉKKÉK
25 630 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő ÚJ TOFEE BLUE a Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő GIAVA - fehér
29 660 Ft 25 420 Ft

Akció

A GIAVA orvosi cipő alkalmas szabadidős és munkahelyi használatra. A cipő lakkozott bőrből készül. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet, elnyeli a sokkokat és a járási nyomást, és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő BRIENNE 2.0 BLUE / GREY-16%
21 370 Ft 17 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi cipő A BRIENNE 2. 0 PINK / GREY memóriapárnás technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő Canberra - platina-15%
28 170 Ft 23 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A CAMBERRA orvosi cipő alkalmas mind a szabadidő, mind a munka számára . A lábbeli velúrból készült. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet, elnyeli a sokkokat és a járási nyomást, és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő Canberra - sötétkék-15%
28 170 Ft 23 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A CAMBERRA orvosi cipő alkalmas mind a szabadidő , mind a munka számára . A lábbeli velúrból készült. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet , elnyeli a sokkokat és a járási nyomást , és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő ELSA BURGUDY-16%
21 370 Ft 17 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi lábbeli ELSA BURGUDY Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő FELCE BLACK
23 490 Ft 20 910 Ft

Akció

Egészségügyi cipő A FELCE BLACK egy Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábak megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrig, és megkönnyebbülést kívánnak adni a lábuknak.

Scholl Egészségügyi cipő KÉT FEKETE
42 710 Ft 37 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi lábbeli A KÉT FEJTETT KOCKÁZATT memória-párna technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő KÉT KÉRDÉS KÉKESÍTÉS
42 710 Ft 37 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő KÉT KÉRDÉS KERESKÉNT a Memory Cushion technológiával, amely teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő MERCURIE BLACK GREY
34 190 Ft 29 940 Ft

Akció

A MERCURIE BLACK GREY orvosi lábbeliket könnyű felépítés jellemzi, közbenső béléssel, amely elnyeli a sétáló ütéseket, és csökkenti a prótiohatást is . A meghosszabbítás a belső lábak benyomására való hajlam, így például az X alakú lábakkal a cipő belső szélein futtathatóak.

Scholl Egészségügyi cipő MERCURIE NAVY BLUE / FUCHSIA
34 190 Ft 29 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A MERCURIE NAVY BLUE / FUCHSIA egészségügyi lábbelit könnyű kivitel jellemzi, közbenső béléssel, amely párnákat sétál, miközben csökkenti a pronációs hatást . A meghosszabbítás a belső lábak benyomására való hajlam, így például az X alakú lábakkal a cipő belső szélein futtathatóak.

Scholl Egészségügyi cipő MOLDAVA AD
25 630 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi cipő A MOLDAVA AD egy olyan lábbeli, amelyben a Bioprint technológia segíti a lábak megfelelő helyzetben tartását, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrig, és megkönnyebbülést szeretnének nyújtani lábuknak.

Scholl Egészségügyi cipő MOLDAVA WEDGE AD
25 630 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő A MOLDAVA WEDGE AD egy olyan lábbeli, amelyben a Bioprint technológia segíti a lábak megfelelő helyzetben tartását, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrhoz, és megkönnyebbülést szeretnének nyújtani lábuknak.

Scholl Egészségügyi cipő NEWTON MAN
38 450 Ft 32 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A NEWTON MAN memóriapárnás technológiájú orvosi cipő teljes mértékben alkalmazkodni fog a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő RIO AD - fekete
26 680 Ft 23 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RIO AD orvosi cipő alkalmas mind a szabadidő, mind a munka számára. A cipő bőrből készült. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet , elnyeli a sokkokat és a járási nyomást , és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő RIO WEDGE AD
25 630 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi lábbeli A RIO WEDGE AD egy olyan lábbeli, amelynek Bioprint technológiája segíti a lábak megfelelő helyzetben tartását, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrig, és megkönnyebbülést kívánnak adni a lábuknak.

Scholl Orvosi lábbeli AMIATA
23 490 Ft 20 910 Ft

Akció

Orvosi lábbeli Az AMIATA egy olyan Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábak megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrig, és megkönnyebbülést szeretnének nyújtani lábuknak.

Scholl Orvosi lábbeli AMIATA MAN
23 490 Ft 20 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi lábbeli Az AMIATA MAN egy olyan lábbeli, amelyben a Bioprint technológia segíti a lábak megfelelő helyzetben tartását, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek, és megkönnyebbülést szeretnének nyújtani lábuknak.

Scholl Orvosi lábbeli RIO AD
25 630 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi lábbeli A RIO AD egy olyan Bioprint technológiájú lábbeli, amely segít a lábak megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek, és megkönnyebbülést szeretnének adni a lábuknak.

Scholl YOLE egészségügyi cipő - szürke
23 700 Ft 20 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő papucs Yole egy talpbetét Bioprint. Ez a talpbetét, anatómiai alakja, támogatja a lábasív helyes helyzetét , javítja a testtartást és nagyobb stabilitást biztosít a lábaknak. A lábbeli nemezből és lycra-ból készül.

Scholl YOLE egészségügyi cipő - vörös
23 700 Ft 20 910 Ft

Akció

A YOLE egészségügyi cipő a hölgyek otthoni cipője Bioprint orvosi talpbetétjével . Ez a talpbetét, anatómiai alakja, támogatja a lábasív helyes helyzetét , javítja a testtartást és nagyobb stabilitást biztosít a lábaknak. A lábbeli nemezből és lycra-ból készül.

Scholl Zdravo cipő ELSA DK GREY-16%
21 370 Ft 17 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zdravo cipő. Az ELSA DK GREY memóriapárnás technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Zdravo cipő GALAXY ELASTIC
42 710 Ft 37 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zdravo cipő A GALAXY ELASTIC memóriapárnás technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Zdravo cipő MAXWELL
38 450 Ft 32 950 Ft

Akció

A MAXWELL Memory Cushion technológiával rendelkező Zdravo lábbeli teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Zdravo cipő NEWTON
34 190 Ft 29 940 Ft

Akció

Zdravo cipő A NEWTON Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Zdravotní obuv dámská SPINNER bílé
29 660 Ft 25 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A biomechanikai egészség cipőket egy könnyű szerkezetű, közbenső membrán jellemzi, amely csökkenti a gyaloglás hatását és csökkenti a kiejtés hatását is. A behatolás hajlamos arra, hogy a belső lábakat belenyomja úgy, hogy például az X-alakú lábakon a belső éleken lévő cipők legyenek nyomva.