Wink lány gumicsizma
6 190 Ft

A játék az esőben még szórakoztatóbbá válhat ezzel a vidám gumicsizmával. Gyönyörű fekete gumicsizma pillangókkal örömet fog okozni minden kis piperkőcnek.


Nike Tanjun GS Shoe
16 982 Ft

15 260 Ft

Nike Tanjun (GS) Shoe cipő nagyobb gyermekeknek, szellős kényelmet kínál, a könnyű felső része és a rengéscsillapított köztes bélés révén pedig rugalmas viseletet biztosít.


Aku Alterra GTX Ws Anthracite magenta
71 090 Ft

67 015 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női trekking bokacipő Aku Alterra GTX Ws ajánlott közepesen nehéz terepen. Asszimetrikus talpszerkezet exkluzív Aku Elica technológiája biztosítja a remek súlyelosztódást a talpon, javítja a testtartást a járás közben.


KTR® Lányka pöttyös csizma
5 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fehér pöttyökkel, rózsaszín külső talppal és gallérral rendelkező fekete csizma nagyszerű lesz a kirándulásokhoz, óvodába és iskolába járáshoz, valamint a vidéki sétákhoz. A vízálló anyag és a cipő tetején lévő kihúzható gallér megakadályozza a víz és a szennyeződés bejutását a csizmába.


Puma Smash FUN Buck V
9 543 Ft

8 826 Ft

A Puma család stílusos tagja. Az elegancia és funkcionalitás kombinációja a minőségi anyaggal egyesítve biztosítja a kényelmet mindennapi használat közben. Légy sztár és húzd fel a stílusos Puma Smash FUN Buck –ot.