D-D-step fiú vászon sportcipő CSB-961A
6 290 Ft

Fiú vászon sportcipő a D-D-step márkától, ami biztosítja a kisfiúknak a kényelmet minden kalandnál. A kivehető ergonomikus talpbetétnek köszönhetően a gyerekek a szabadon élvezhetik a mozgást. A tépőzáros bekapcsolás hozzájárulnak a könnyű felvevéshez és felkelti a gyerekek figyelmét.

Puma Rebound Layup Fur SD Jr-45%
20 990 Ft 11 490 Ft

Akció

Stílusos boka sportcipők Puma Rebound Layup Fur SD V PS lenyűgözőek mind időtlen kialakításukkal, mind a maximális kényelmükkel. A sportcipő belsejében meleg szőrme található, és így ideális választás a téli hónapokban.

Puma Rebound Layup Fur SD V PS cipő-45%
19 690 Ft 10 690 Ft

Akció

Puma Rebound Layup Fur SD V PS stílusos bokacipő időtálló designjával és maximális kényelmével egyaránt lenyűgöz majd. A cipő belső részén meleg szőrme található, ennek köszönhetően ideális választás a téli hónapokban.

V+J fiú bokacipő-42%
13 990 Ft 8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos fiú bokacipő, ami a kisfiad lábát melegen és kényelemben tartja hideg időjárás esetén is. Tökéletes választás városba, akárcsak a nagyihoz. A praktikus oldalsó cipzáros bekapcsolásnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen felvehető. Klasszikus cipőfűzővel is választható.

Vans YT Ward-44%

Vans YT Ward

Értékelés: 4,3
16 290 Ft 8 990 Ft

Akció

VANS YA Ward V cipők tökéletes választás a mindennapos viselethez. A cipő természetes bőrből készült, textillel kombinálva, és fűzős kötéssel rendelkeznek.