SETINO Fiúk esőcsizma CARS autók - kék
4 715 Ft

Fiúk gumicsizma – Autók / Autók McQueen-lel, kék formában a népszerű Hot autókból. A gumicsizma PVC-ből készül, könnyen és gyorsan viselhető. A csizma ideális választás esős időben, és a kis hősök beleszeret velük.

SETINO Fiúk esőcsizma CARS autók - piros
4 715 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiúk gumicsizmája – Autók / autók McQueen-lel, vörös-kék alakban a népszerű Hot autókból. A gumicsizma PVC-ből készül, könnyen és gyorsan viselhető. A csizma ideális választás esős időben, és a kis hősök beleszeret velük.

SETINO Boys cipők Cars - Red
5 770 Ft

Tökéletes cipők indítéka Cars / McQueen a kis piperkőc már elhanyagolható plusz maximális kényelmet nyújt minden alkalommal.

SETINO Fiú cipők McQueen - Cars
5 610 Ft

Tökéletes cipők az autókkal – a McQueen motívumot már nem hordja a kis showman, és ezen felül minden lépésnél maximális kényelmet biztosítanak.

SETINO Fiú papucs autók autók
2 310 Ft

Meleg baba papucs autók a népszerű versenyző McQueen nagyon kényelmes és egész napos viselet. Az előnye, hogy ezeket a láb darabok ezek szigetelési, hogy a lába a gyerekek még meleg. Csúszásmentes gumi talppal.

SETINO Fiúk oktatók Cars - fekete
3 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tökéletes cipők az Autókkal témája a kis felvonulásnak már nem csodálkozik, és ezen felül minden lépésnél maximális kényelmet biztosít.

SETINO Fiúk szandál Autók - sötétkék
1 550 Ft

Fiúk kék szandálok, Cars / McQueen motívummal. Ideális lábbeli forró nyári napokhoz, vízhez a tengerparti nyaraláshoz, de a medencéhez is. A cipő könnyű EVA anyagból készül.

SETINO Fiúk szandál Autók - világoskék
1 550 Ft

Fiúk kék szandálok, Cars / Mc qeen motívummal. Ideális lábbeli forró nyári napokhoz, vízhez a tengerparti nyaraláshoz, de a medencéhez is. A cipő könnyű EVA anyagból készül.

Zetpol Fiúk esőcsizma CARS motívummal - piros
4 950 Ft

Boots, mint az ideális választás, hogy megvédje az eső előrejelzés lábak és a gyerekek. Ma nagyon stílusos kiegészítő fogalom, népszerű rajzfilmfigurák a Disney-lencsék örömére gyerekek és teszi, hogy nem ellene felhúzása tiltakozás, hanem örömmel