Wrangler férfi bokacipő Tucson WM92030A,-24%
35 690 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi bokacipő a Wrangler márkától szigorúan a rossz időjárásba alkalmas, és megbirkózik a hóval és a hideg idővel is, sőt még az egyenetlen terep és a kavicsos utak sem jelentenek neki gondot, a durva mintájú talpának köszönhetően. A cipő felső része matt felületű Nubuk megnevezésű csiszolt bőrből készült.

Geox női bokacipő Hosmos D94AUD 00032-23%
47 990 Ft 36 890 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Női bokacipő a Geox márkától, mely fűzővel összehúzható és az oldalán cipzárral záródik. Precíz kivitelezés és tartós varratok. Matt felületkezelés, felső része a nubuk nevezetű csiszolt bőrből, míg a talpbetét műszőrméből készült. Csúszásgátló mintázatú, erős gumírozott talp. Hozzáférhető barna vagy fekete színváltozatokban.

Wrangler Creek Laminated női bokacipő-27%
33 690 Ft 24 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos bokacipő hölgyeknek a Wrangler alacsony sarokkal. Jellegzetes steppeléssel ellátott modell.

Geox női hótaposó Hosmos D94AUB 00032-22%
55 990 Ft 43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Gázolj bele nyugodtan nagy hóba is ebben a meleg, női hótaposóban, magas fűzőrésszel a Geox márkától . Precíz kivitelezés és tartós varratok. A cipő teljes felső része a nubuk nevezetű csiszolt bőrből készült, bélése meleg a talpbetét pedig világos műszőrme. Sarok feletti hurok a könnyű felhúzáshoz. A csúszásgátló mintával ellátott erős gumitalpon nem kell félned, hogy elcsúszol. Barna színű kivitelezés..

Geox női bokacipő N.ASHEEL D94FSB 0LTAF-21%
35 990 Ft 28 290 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Közepes sarkú elegáns bokacipőa Geox márkától. Díszes jellegzetes csat és oldalsó cipzár. A cipő felső része kecske bőr nubukból, a bélés mikroszálból, míg a talp termoplasztikus gumiból készült. Precíz kivitelezés és tartós varratok. Hozzáférhető bordó színvariánsban.

Geox női hótaposó Kaula D94AWC_1 032GH-22%
55 990 Ft 43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Ebben a világos női hótaposóban a Geox márkától még egy váratlan, kiadós hóesés sem fog meglepetésként érni. Magas fűző a cipő egész felületén. A meleg talpbetét műszőrméből készült, a cipő felső része a nylon és a nubuk nevű, csiszolt bőr kombinációja, talpa erős gumi. Világosszürke színben kapható.

Geox női bokacipő Rawelle D946RA 032BC-22%
32 990 Ft 25 590 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Lép be a Geox stílusos női bokacipőjébe, melynek köszönhetően a boka megerősödik. A cipő matt kivitelezése, csipke kötés,oldalsó cipzárral zárható, hurok a sarok felett a kényelmes elhelyezés érdekében. A cipő felső része tartós vágott báránybőrből, nubukból áll, az alacsony sarkú talp hőre lágyuló gumiból készül. A cipő barna színű változata.

Wrangler Alaska WL92512A női bokacipő-24%
35 690 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alaska női bokacipő az elismert Wrangler márkától kiváló szolgálatot tesz a nyirkos és hűvös napokon. A cipő felső része a Nubuk megnevezésű csiszolt bőrből készült. A bokát műszőrme veszi körül, amely melegen tart és egyben megakadályozza, hogy a hó a cipőbe jusson. A Wrangler márkájú cipők a becsületes kidolgozás garanciái.

Geox női bokacipő Rawelle D946RA 0TUBC-22%
32 990 Ft 25 590 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Lép be a Geox stílusos női bokacipőjébe, melynek köszönhetően a boka megerősödik. A cipő fényes kivitelezése, csipke kötés,oldalsó cipzárral zárható, hurok a sarok felett a kényelmes elhelyezés érdekében. A cipő felső része tartós vágott báránybőrből, nubukból áll, az alacsony sarkú talp hőre lágyuló gumiból készül. Fekete színváltozatban érhető el.

Fare fiú bokacipő 848209
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

Vízhatlan bokacipő fiúknak a Fare márkától, amely egész télen melegen és szárazon tartja csemetéd lábait. Ez a bélelt cipő designjával, akárcsak kiváló minőségű kidolgozásával is örömet szerez viselőjének. A speciális klima-membrán megakadályozza a cipő átázását és megfelelő szellőzést biztosít. Az erős sarkat és cipőorrt is nagyra fogod értékelni, amelyek ellenállnak a mechanikai sérülésnek, valamint a cipő praktikus tépőzárral is el van látva.

Fare fiú téli cipő 2644202
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú téli bokacipő a Fare márkától, amely mindennapos viseletre alkalmas. Ez a túracipő membránnal van felszerelve, így nem szivárog be a víz, miközben lehetővé teszi a levegő keringését a cipőben. A bőr felső részét textillel kombinálva gyártották. Hőre lágyuló kaucsukból készült cipőtalp. A meleg bélés a leghidegebb időben is melegen tartja a baba lábát.

Fare gyerek hótaposó 4742462
13 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek hótaposó a Fare márkától, ami a kitűnő kivitelezésének köszönhetően a kicsi lábait szárazon és melegen tartja még a legvadabb téli szórakozás közben is. Ez a hótaposó textilből és természetes cserzett anyagból (Nubuk) készült, ami víztaszító felületkezelésű. A speciális membránjának köszönhetően, ami a felső réteg anyaga és bélés közé van beépítve, a kicsi lába száraz marad, de a cipőben mégis megfelelően áramlik a levegő.

Fare lány bokacipő Fare 846253
20 190 Ft
+ ingyen szállítás

Lány bokacipő a Fare márkától, ami alkalmas mindennapi viselésre, főként a téli időszakban. Ez a kiváló minőségű meleg bélésű cipő egy speciális klímamembránnal van ellátva, amely szárazon tartja a kicsi lábát, de ugyanakkor természetesen légáramlást biztosít. Erőss orrész és sarok biztosítja a kényelmes hordást és a kiváló ellenállást a ** mechanikai sérülésekkel** szemben. Könnyen felvehető és rögzíthető két tépőzár segítségével.

Fare lány hótaposó 4742454

Fare lány hótaposó 4742454

Értékelés: 4,7
13 890 Ft

Lány hótaposó a Fare márkától, ami a minőségi és ellenálló kialakításának köszönhetően melegben és szárazon tartja a kislányod lábát még a legvadabb téli szórakozás közben is. A hótaposó textilből és természetes bőr anyagból (Nubuk) készült és víztaszító felülettel rendelkezik. A külsõ anyag és a bélés között kialakított speciális klímamembrán tartja a gyermek lábát szárazon de, ugyanakkor biztosítja a láb lélegzését. Az aranyos dizájnnak köszönhetően minden kislány beleszeret ebbe a hótaposóba.

Fare lány téli cipő 2644253
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

AFare márka lány téli bokacipője, rózsaszín-kék kivitelben a mindennapi viselethez megfelelő a minőségi kivitelezésnek köszönhető. Ez a túracipő olyan membránnal van felszerelve, amely vízállóvá teszi, így hóban is alkalmas. A szár felső része egy** szálcsiszolt bőr, * Nubuk *, textillel kombinálva. **Hőre lágyuló kaucsukból készült cipőtalp. A meleg bélés melegen tartja a hercegnő lábát a leghidegebb időben is.

L37 női szandál Sunset-47%

L37 női szandál Sunset

Értékelés: 5
42 590 Ft 22 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sárga bőr szandál az L37 márkától keresztezett pántokkal.

L37 női szandál Sunset-47%
42 590 Ft 22 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rózsaszín L37 szandál vágott bőrből.

L37 női csizma Mr Jones Maxi-57%
67 579 Ft 28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

L37 női elegáns csizmák alacsony sarokkal.

Fare fiú bokacipő 846203

Fare fiú bokacipő 846203

Értékelés: 4,5
20 190 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú bokacipő a Fare márkától, amely mindennapos viseletre alkalmas. Ez a kiváló minőségű melegen bélelt lábbeli speciális klima-membránnal van ellátva, aminek köszönhetően a gyermek lába száraz marad, a levegő mégis áramlik hozzá. Az erős sarok és cipőorr kényelmes viseletet és magasfokú ellenállóképességet garantálnak a rongálódással szemben. A kettős tépőzár egyszerű felhúzást és záródást garantál