Cipők

EU méret: 16.5

  • EU méret
    16.5
    ×
baBice lányos bébi csizma 16,5 fehér
1x

baBice lányos bébi csizma

7 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Varázslatos bőr csizma tollakkal, ami tökéletesen fog illeni a kicsire és mindemellett tökéletes kényelmet is biztosít. A csizma nagyon puha bőrből készült és könnyen felhúzható.

Forgalmazó: MALL
baBice lányos bébi csizma 16,5 szürke
4x

baBice lányos bébi csizma

7 190 Ft

Varázslatos bőr csizma szürke színben víziló mintával, ami tökéletesen fog illeni a kicsire és mindemellett maximális kényelmet biztosít. A csizma nagyon puha bőrből készült és könnyen felhúzható.

Forgalmazó: MALL
baBice fiús csizma 16,5 kék
3x

baBice fiús csizma

7 190 Ft

Szuper csizma a kis tengerészeknek. A kék színű, piros horgonyos csizmácska tökéletesen illik minden kisfiúnak. A csizma nagyon puha bőrből készült és könnyen felhúzható.

Forgalmazó: MALL
baBice gyerek papucs felhővel 16.5 kék
4x

baBice gyerek papucs felhővel

7 190 Ft

Puha papucs természetes bőrből felhő mintával, ami egyszerűen felvehető és kényelmes hordani. A láb nem izzad a papucsban még akkor sem, hogyha a kicsi mezítláb hordja. A cipő nem csúszik és könnyen karbantartható. Az aranyos dizájnt minden kisgyerek szeretni fogja.

Forgalmazó: MALL
baBice Fiú papucs BA 092, 16/17, piros

baBice fiú papucs BA 092

7 190 Ft

Kényelmes fiú papucs a Babice márkától, eredeti futballmotívummal a nagyszerű sportolók számára.

Forgalmazó: MALL
baBice fiú papucs BA-222, 16/17, zöld
2x

baBice fiú papucs BA-222

6 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Papucs fiúknak, amely a hátsó részen gumival kiegészített, amely véd a csúszással szemben. A lábak nem izzadnak benne, ezért mezítláb is viselhető. Természetes bőről készült, A baBice BA-222 fiú papucs az ortopédok és a gyermekorvosok által ajánlott, támogatja a lábak megfelelő fejlődését.

Forgalmazó: MALL
baBice fiú papucs BA-223, 16/17, fekete
3x

baBice fiú papucs BA-223

7 190 Ft

Papucs fiúknak, amely a hátsó részen gumival kiegészített, amely véd a csúszással szemben. A lábak nem izzadnak benne, ezért mezítláb is viselhető. Természetes bőről készült, A baBice BA-223 fiú papucs az ortopédok és a gyermekorvosok által ajánlott, támogatja a lábak megfelelő fejlődését.

Forgalmazó: MALL
baBice fiú papucs BA-224, 16/17, narancssárga
1x

baBice fiú papucs BA-224

6 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Papucs fiúknak, amely a hátsó részen gumival kiegészített, amely véd a csúszással szemben. A lábak nem izzadnak benne, ezért mezítláb is viselhető. Természetes bőről készült, A baBice BA-224 fiú papucs az ortopédok és a gyermekorvosok által ajánlott, támogatja a lábak megfelelő fejlődését.

Forgalmazó: MALL
baBice fiú papucs EM-013, 16/17, szürke
5x

baBice fiú papucs EM-013

8 190 Ft

Papucs fiúknak, amely a hátsó részen gumival kiegészített, amely véd a csúszással szemben. A lábak nem izzadnak benne, ezért mezítláb is viselhető. Természetes bőről készült, A baBice EM-013 fiú papucs az ortopédok és a gyermekorvosok által ajánlott, támogatja a lábak megfelelő fejlődését.

Forgalmazó: MALL
baBice fiú papucs gitárral 16.5 fekete
1x

baBice fiú papucs gitárral

6 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A fekete színű csodás papucs piros gitárral díszített, csodásan fog mutatni kisfiad lábán. A puha talpú tipegő puha bőrből készültek, és nagyon könnyű felvenni őket.

Forgalmazó: MALL
baBice fiú papucs szarvassal 16.5 kék
5x

baBice fiú papucs szarvassal

8 190 Ft

Puha papucs természetes bőrből szarvas mintával, ami egyszerűen felvehető és kényelmes hordani. A láb nem izzad a papucsban még akkor sem, hogyha a kisfiad mezítláb hordja. A cipő nem csúszik és könnyen karbantartható. Az aranyos dizájnt minden kisfiú szeretni fogja.

Forgalmazó: MALL
baBice fiú papucs vonattal 16.5 sötétkék
4x

baBice fiú papucs vonattal

7 190 Ft

Puha papucs természetes bőrből vonat mintával, ami egyszerűen felvehető és kényelmes hordani. A láb nem izzad a papucsban még akkor sem, hogyha a kisfiad mezítláb hordja. A cipő nem csúszik és könnyen karbantartható. Az aranyos dizájnt minden kisfiú szeretni fogja.

Forgalmazó: MALL