baBice fiú papucs BA 092
7 190 Ft

Újdonság

Kényelmes fiú papucs a Babice márkától, eredeti futballmotívummal a nagyszerű sportolók számára.

baBice fiú papucs BA-223

baBice fiú papucs BA-223

Értékelés: 5
7 190 Ft

Újdonság

Papucs fiúknak, amely a hátsó részen gumival kiegészített, amely véd a csúszással szemben. A lábak nem izzadnak benne, ezért mezítláb is viselhető. Természetes bőről készült, A baBice BA-223 fiú papucs az ortopédok és a gyermekorvosok által ajánlott, támogatja a lábak megfelelő fejlődését.

baBice fiú papucs EM-013-19%

baBice fiú papucs EM-013

Értékelés: 5
8 190 Ft 6 590 Ft

Újdonság

Papucs fiúknak, amely a hátsó részen gumival kiegészített, amely véd a csúszással szemben. A lábak nem izzadnak benne, ezért mezítláb is viselhető. Természetes bőről készült, A baBice EM-013 fiú papucs az ortopédok és a gyermekorvosok által ajánlott, támogatja a lábak megfelelő fejlődését.

baBice fiú papucs szarvassal
8 190 Ft

Újdonság

Puha papucs természetes bőrből szarvas mintával, ami egyszerűen felvehető és kényelmes hordani. A láb nem izzad a papucsban még akkor sem, hogyha a kisfiad mezítláb hordja. A cipő nem csúszik és könnyen karbantartható. Az aranyos dizájnt minden kisfiú szeretni fogja.

baBice fiús csizma

baBice fiús csizma

Értékelés: 5
7 190 Ft

Újdonság

Szuper csizma a kis tengerészeknek. A kék színű, piros horgonyos csizmácska tökéletesen illik minden kisfiúnak. A csizma nagyon puha bőrből készült és könnyen felhúzható.

baBice gyerek papucs felhővel-18%
7 190 Ft 5 890 Ft

Újdonság

Puha papucs természetes bőrből felhő mintával, ami egyszerűen felvehető és kényelmes hordani. A láb nem izzad a papucsban még akkor sem, hogyha a kicsi mezítláb hordja. A cipő nem csúszik és könnyen karbantartható. Az aranyos dizájnt minden kisgyerek szeretni fogja.

baBice gyerek papucs kisvakonddal-19%
8 190 Ft 6 590 Ft

Újdonság

Puha papucs természetes bőrből kisvakonddal és virágmintával, ami egyszerűen felvehető és kényelmes hordani. A láb nem izzad a papucsban még akkor sem, hogyha a kicsi mezítláb hordja. A cipő nem csúszik és könnyen karbantartható. Az aranyos dizájnt minden kisgyerek szeretni fogja.

baBice gyerek papucs kisvakonddal-19%
8 190 Ft 6 590 Ft

Újdonság

Puha papucs természetes bőrből kisvakondos mintával, ami egyszerűen felvehető és kényelmes hordani. A láb nem izzad a papucsban még akkor sem, hogyha a kicsi mezítláb hordja. A cipő nem csúszik és könnyen karbantartható. Az aranyos dizájnt minden kisgyerek szeretni fogja.

baBice Gyermek papucs BA 137
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes gyermek papucs a Babice márkától, puha bőrből, amely illeszkedik gyermeked lábához.

baBice Gyermek papucs monstera levéllel-19%
8 190 Ft 6 590 Ft

Újdonság

Természetes bőrből készült puha papucs, pálmalevelekkel, kényelmes viselet és könnyen felvehető. A láb nem izzad a papucsban, annak ellenére, hogy gyermeked akár mezítláb is viselheti. A cipő csúszás mentes és könnyen karbantartható. Minden gyerek imádni fogja az aranyos dizájnt.

baBice lány papucs BA 241
7 190 Ft

Újdonság

Rózsaszín papucs hímzett lámával lányoknak, a Babice márkától, kiváló minőségű természetes anyagból.

baBice lányos bébi csizma-18%

baBice lányos bébi csizma

Értékelés: 5
7 190 Ft 5 890 Ft

Újdonság

Varázslatos bőr csizma szürke színben víziló mintával, ami tökéletesen fog illeni a kicsire és mindemellett maximális kényelmet biztosít. A csizma nagyon puha bőrből készült és könnyen felhúzható.