Sigma tartó Butler III. Topline
6 590 Ft

Tartó adapterrel, amely lehetővé teszi az akciókamera vagy a lámpa rögzítését. Része egy beállítható betét különféle átmérőjű kormány számára. Sigma tartó Butler III. Topline aerodinamikus formatervezéssel.

Sigma tartó Butler III. GPS

Sigma tartó Butler III. GPS

Értékelés: 4,8
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartó adapterrel, amely lehetővé teszi akciókamera vagy lámpa rögzítését. Távtartó betétek a különböző átmérőjű kormányokhoz. Sigma tartó Butler III. A GPS aerodinamikus formájú.

Sigma mellkasi öv R1 Duo Ant+/Bluetooth
14 990 Ft

2 év garancia

Mellkasi pulzusmérő öv több, mint 1,3 év üzemidővel napi 1 óra használat mellett. Kompatibilis Bluetooth Smart-tal és ANT+-szal. Laminált elektródákkal a bőrrel való jobb érintkezés érdekében. A Sigma mellkasi öv R1 Duo Ant+/Bluetooth 30°C-ig kézzel mosható.

Sigma Power Mágnes

Sigma Power Mágnes

Értékelés: 4,7
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyorsaság adójának mágnese nemcsak a Sigma modellekhez. A Power mágnes változata lehetővé teszi a mágnes és az adó közötti akár 10mm távolság beállítását.

Sigma ANT + R2 DUO Jeladó, Bluetooth
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sigma által gyártott vezeték nélküli jeladó. Az adatokat az ANT+, valamint **Bluetooth ** segítségével képes továbbítani a kompatibilis készülékekre.

Sigma ATS távadó

Sigma ATS távadó

Értékelés: 4
7 790 Ft

Sigma ATS távadó Kivállóan helyettesíti az elhagyott, elromlott eredeti jeladót. Vezeték néküli kerékpáros sebességmérő készülékek alkatrésze. Egyszerű és biztonságos rögzítés.

Sigma Komplett rögzítő szett
2 590 Ft

Sigma komplett rogzítő szett azoknak a vásárlóknak ajánlott akiknek eltört lesett, vagy elhagyták az eredeti tartozékokat. Ugyan olyan jó minőségű mint az eredeti és ugyan attól a gyártótól.

Sigma Rox GPS Tartó

Sigma Rox GPS Tartó

Értékelés: 5
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sigma Rox GPS tartó megbízható, szilárd alapot biztosít készüléke számára. Kisebb kiszerelés mint az elődje mégis biztonságosan tartja a Sigma Ros 7.0 és 11.0 GPS-eket. Sigma csavar mechanizmus a gyors és kényelmes eltávolítás érdekében.

Sigma Dokkoló állomás 5.12 - ROX 6.0
6 890 Ft

Sigma dokkoló állomás 5,12 BC – ROX 6.0 alakítja az összegyűjtött adatokat, hogy értékelje a statisztikai programot. Gyors és egyszerű beállítás.

Sigma STS adó tart + 2032 + Power Mágnes
8 490 Ft

Sigma által gyártott komplett kerékpár computerhez tartozó szett. Lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot és a kényelmes, biztonságos használatot.

Sigma Universal kábelezés (tartó+kábel)
2 590 Ft

Tartalék Sigma Universal kábelezés Sigma computerhez tartozó sebességmérővel és CR2032 elemmel. Kompatibilis az öregebb Topline 2003 és 2006 modellekkel.