Sigma ANT + R2 DUO Jeladó, Bluetooth
19 990 Ft

15 390 Ft

Sigma által gyártott vezeték nélküli jeladó. Az adatokat az ANT+, valamint **Bluetooth ** segítségével képes továbbítani a kompatibilis készülékekre.


Sigma ATS távadó
4 990 Ft

Sigma ATS távadó Kivállóan helyettesíti az elhagyott, elromlott eredeti jeladót. Vezeték néküli kerékpáros sebességmérő készülékek alkatrésze. Egyszerű és biztonságos rögzítés.


Sigma Komplett rögzítő szett
2 690 Ft

Sigma komplett rogzítő szett azoknak a vásárlóknak ajánlott akiknek eltört lesett, vagy elhagyták az eredeti tartozékokat. Ugyan olyan jó minőségű mint az eredeti és ugyan attól a gyártótól.


Sigma Power Mágnes
2 090 Ft

Gyorsaság adójának mágnese nemcsak a Sigma modellekhez. A Power mágnes változata lehetővé teszi a mágnes és az adó közötti akár 10mm távolság beállítását.


Sigma Dokkoló állomás 5.12 - ROX 6.0
7 290 Ft

Sigma dokkoló állomás 5,12 BC – ROX 6.0 alakítja az összegyűjtött adatokat, hogy értékelje a statisztikai programot. Gyors és egyszerű beállítás.


Sigma STS adó tart + 2032 + Power Mágnes
9 890 Ft

Sigma által gyártott komplett kerékpár computerhez tartozó szett. Lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot és a kényelmes, biztonságos használatot.


Sigma Universal kábelezés (tartó+kábel)
2 690 Ft

Tartalék Sigma Universal kábelezés Sigma computerhez tartozó sebességmérővel és CR2032 elemmel. Kompatibilis az öregebb Topline 2003 és 2006 modellekkel.


Sigma STS Bike 2 Kit Sebesség + Számláló
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sigma STS sebesség + pedálfordulat számláló készlet. A vezeték nélküli szett tartalmaz egy sebesség feladót és egy kormányra szerelhető érzékelőt. Lehet programozni, hogy adatokat át tudja küldeni, illetve 3 csatornás, gyors és kódolt adatátvitelre képes.