Summer Infant Fürdető szék, szürke

Summer Infant Fürdető szék

9 090 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Summer Infant fürdető szék gyerekeknek megkönnyíti a baba fürdését születésétől kezdve. A háttámla 3 helyzetbe állításának lehetősége lehetővé teszi a dőlésszög beállítását a baba igényeinek megfelelően. Az oldalsó háló tartja a gyereket, így nem áll fenn a kiesés veszélye.

Forgalmazó: MALL
Doomoo Comfy bath alátét fürdőkádba
5x

Doomoo Comfy bath alátét fürdőkádba

8 090 Ft

Comfy Bath a növekvő alátét a fürdőkádba. Először alkalmas, mint puha alátét, amire a csecsemőt ráhelyezik. Amikor már a gyermek ül, a párna segít megtalálni és megtartani az egyensúlyt. A testre szabható alátét a fürdőkádba a fürdés élménnyé válik és valódi felüdülés mind a gyermek, mind pedig a szülő számára.

Forgalmazó: MALL
Canpol babies Mini csúszásmentes alátétek a kádba 5 db
52x

Canpol babies Mini csúszásmentes alátétek a kádba 5 db

2 090 Ft

Mini csúszásmentes alátétek a kádba 5 db tengeri állatok alakban védik a gyerekedet a kádban való megcsúszástól. A csomagolásban 5 db színes állatka található tapadókoronggal.

Forgalmazó: MALL
Little Tobi Bloomingbath Virágzó fürdő sárga

Little Tobi Bloomingbath Virágzó fürdő

16 490 Ft
Ingyen szállítás

Nem kell aggódnod az apróságod első fürdője miatt! Bloomingbath – a virágzó fürdő lesz a legnagyobb segítséged. Rugalmas fürdőbetét csecsemők és újszülöttek számára, amelyek tökéletesen illeszkednek bármely tárolóedénybe. Ennek a bélésnek köszönhetően mosogató, kád vagy konyhai mosogató használható a babakádhoz. Könnyen tisztítható és szárítható.

Forgalmazó: MALL
Reer Csúszásgátló szőnyeg
35x

Reer Csúszásgátló szőnyeg

3 300 Ft

Reer Csúszásgátló szőnyeg anyagának és optimálisan elhelyezett tapadókorongjainak köszönhetően biztonságosabbá teszi a fürdést. Élénk színe a babákat játékra sarkallja, így még vidámabb lehet a pancsolás. Méretének és rugalmasságának köszönhetően a szőnyeg bármelyik fürdőkádba prektikus választás lehet.

Forgalmazó: MALL
BabyDan Csúszásgátló szőnyeg kádba, Fehér ,23x 40 cm
10x

BabyDan Csúszásgátló szőnyeg kádba, Fehér ,23x 40 cm

2 400 Ft

Babydan babafürdőkádba vagy zuhanykabinba helyezhető szőnyeg megakadályozza a kisgyermek elcsúszását, valamint kényelmes és puha alátámasztást nyújt ülő és fekvő pozícióban egyaránt. A gumiból készült szőnyeg erős tapadókorongokkal rögzíthető. Ovális kialakítású, 40×23 cm-es mérete szinte minden kádtípussal kompatibilis.

Forgalmazó: MALL
BabyOno Csúszásmentes alátét kádba 70x35 fehér
32x

BabyOno Csúszásmentes alátét kádba 70x35 cm

2 990 Ft

BabyOno csúszásmentes alátét kádba 70×35 cm megakadályozza a kicsi elcsúszását fürdés közben. A legtöbb típusú kádban és fürdősarokban használható. Az alsó felén tapadókorongok találhatók, amik segítségével hozzátapad a kád fenekéhez, könnyedén feltekerhető és tárolható. Több színváltozat közül választhatsz.

Forgalmazó: MALL
BabyDan Csúszásgátló szőnyeg kádba, Fehér ,23x40
12x

BabyDan Csúszásgátló szőnyeg kádba, Fehér ,23x40

3 390 Ft

Babydan babafürdőkádba vagy zuhanykabinba helyezhető szőnyeg megakadályozza a kisgyermek elcsúszását, valamint kényelmes és puha alátámasztást nyújt ülő és fekvő pozícióban egyaránt. A gumiból készült szőnyeg erős tapadókorongokkal rögzíthető. Téglalap alakú kialakítása, valamint 40×23 cm-es mérete szinte minden kádtípussal kompatibilis.

Forgalmazó: MALL
Canpol babies Csúszásmentes alátét a kádba, LOVE&SEA blue
175x

Canpol babies Csúszásmentes alátét a kádba

2 690 Ft

csúszásmentes alátét a kádba védi gyerekedet a kis kádban, kádban vagy a zuhanyzófülkében való megcsúszástól. Méretei: 38 × 70 cm.

Több info
Forgalmazó: MALL