LOVI Palack Super nyílás 250ml

Értékelés: 4 1 értékelés Márka: LOVI Katalógus száma: 1269306

LOVI Palack Super nyílás 250ml

Palack Super nyílás 250ml dinamikus szilikon cumival hatékony nyomáskiegyenlítő rendszerrel SUPER nyílások, amely megakadályozza a negatív nyomás kialakulását, és minimálisra csökkenti a baba hasfájásának kialakulását. BPA-mentes palack. Ez a palack nem hiányozhat semmiféle anyukának. További információ

2190
4 1

2 190 Ft ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1269306

Leírás

Termékleírás

Palack Super nyílás 250ml dinamikus szilikon cumival hatékony nyomáskiegyenlítő rendszerrel SUPER nyílások, amely megakadályozza a negatív nyomás kialakulását, és minimálisra csökkenti a baba hasfájásának kialakulását. BPA-mentes palack. Ez a palack nem hiányozhat semmiféle anyukának.

  • Az egyetlen üveg, amely arra ösztönzi az aktív szívás tevékenységre.
  • Tartalmaz dinamikus szilikon cumit Lovi, amely etetés során módosítja az alakját (meghosszabbodik).
  • Bátorítja a gyermeket az aktív tevékenységek felkeltésérea szoptatás során, serkenti a teret, amely részt vesz a beszéd kialakulásában, és pozitívan befolyásolja a megfelelő fejlődést az egész szájüregben.
  • Biztosít egy hatékony rendszer szellőztetést SUPER nyílás, amely megakadályozza a negatív nyomás kialakulását, és minimálisra csökkenti a gyermek hasfájásának kialakulását.
  • Speciálisan kialakított alakú palack lehetővé teszi a helyes út kiválasztását.
  • Az etetés során a palack a gyermek szívóereje és ritmusa alapján mozog.
  • Üveg tartalmaz rugalmas szigetelő lemezt, amely létrehoz egy praktikus tartályt az eledel, fedél/csésze mérőpohár tárolásához.

Paraméterek

%2% paraméterei

Űrtartalom 250 ml
Gyermekek életkora Közepes mozgású

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.