Chemex Sumatra Szőnyeg Modern Hatásvágás E323A Fehér 120x170 cm

Chemex Sumatra Szőnyeg Modern Hatásvágás E323A Fehér 120x170 cm

Száma: 7683565
Közvetlenül partnerünktől
Heat Set gyártás speciális technológiájának köszönhetően a polipropilén (PP) szálak nagyon finom tapintásúak, ugyanakkor ellenállnak a deformációnak és a kopásnak, a gyapjúra emlékeztető modellek. További információ

Szőnyeg mérete

25 804 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7683565

Leírás

Sumatra szőnyegek Calping Frise szálakból készülnek, így sűrű és sűrű gyapjút hoznak létre, melynek magassága 13 milliméter, súlya pedig 2900 gr/m2.

 

A Heat Set gyártás speciális technológiájának köszönhetően a polipropilén (PP) szálak nagyon finom tapintásúak, ugyanakkor ellenállnak a deformációnak és a kopásnak, a gyapjúra emlékeztető modellek. A még jobb vizuális hatás érdekében a Sumatra szőnyegeket minta szerint vágják, így háromdimenziós hatást keltenek.

 

A sorozatot modern dizájn – geometrikus formák és merész színkombinációk – jellemzi, de a klasszikus bézs és barna kedvelőinek is vannak modellek egy kicsit modernebb kiadásban.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.