Chemex Szintetikus Gumírozott Chemex 33 Ramses (Desert) Bézs 80x900 cm

Chemex Szintetikus Gumírozott Chemex 33 Ramses (Desert) Bézs 80x900 cm

Száma: 31649291
Közvetlenül partnerünktől
Gumírozott szőnyegek egy gumírozott szőnyeggyűjtemény, így azok számára ajánlott, akik szeretik a klasszikusokat modern kiadásban. További információ

Szőnyeg mérete

52 478 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 31649291

Leírás

Gumírozott szőnyegek egy gumírozott szőnyeggyűjtemény, így azok számára ajánlott, akik szeretik a klasszikusokat modern kiadásban.

 

Ezek a szőnyegek a legjobb minőségű polipropilén fonalból készülnek a Heat Set technológiában. Puha és sűrű gyapjúval rendelkeznek, magasságuk 6 milliméter, súlyuk 1200 g/m2. A PP fonal termikus stabilizálásával jön létre, így a kellemes és meleg természetes gyapjúhoz hasonlítanak. Ez az ajánlat azoknak szól, akik tartós és kényelmes termékeket keresnek mindennapi használatra.

 

A gumírozott szőnyegek nagyon vonzó és egyedi megjelenésükkel – geometrikus és virágmintákkal – tűnnek ki a piacon kapható többi közül. Ezért tökéletesen illeszkednek a provence-i, rusztikus angol éghajlaton berendezett hálószobákba, nappalikba és konyhákba.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.