Chemex Szőnyeg Atlas A166A Barna Bézs 300x400 cm

Chemex Szőnyeg Atlas A166A Barna Bézs 300x400 cm

Száma: 7687413
Közvetlenül partnerünktől
Az Atlas szőnyeg polipropilén szálakból készült szőnyeggyűjtemény, 8 mm gyapjúmagassággal és 1350 g/m2 tömeggel. Az olcsó szőnyegek kollekciója klasszikus és modern dizájnok széles skáláját tartalmazza, beleértve a geometrikus, virágos, perzsa és különböző méretű szőnyegeket. További információ

Szőnyeg mérete

87 533 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Partnerünk által szállítva

2024.3.07 - 2024.3.08 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7687413

Leírás

Az Atlas szőnyegkollekció egyszerűségével és klasszicizmusával lenyűgöz. Nagyon vonzó megoldás sok helyiségben. Döntő előnyük a szennyeződésekkel szembeni ellenállás és az, hogy nem fakulnak ki a napfény hatására.

Az Atlas PP szőnyegek 8 milliméter magas és 1350 g/m2 tömegű polipropilén szálakból állnak. Nagyszerű és színes dizájnok széles választékát kínálják, amelyek kétségtelenül tökéletesek minden helyiségbe.

Az Atlas PP szőnyegek számos előnye között minden bizonnyal nagyon fontos a könnyű, magas szintű karbantartás. Könnyen tisztíthatók szárazon és nedvesen. Ideálisak padlófűtéses helyiségekbe, mivel magas fokú hővezető képességgel rendelkeznek. A PP szőnyegek a fenti szempontok alapján határozottan kiemelkednek a többi közül.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.