Chemex Szőnyeg Atlas E952A Barna Bézs 160x220 cm

Chemex Szőnyeg Atlas E952A Barna Bézs 160x220 cm

Száma: 7687435
Közvetlenül partnerünktől
Az Atlas szőnyegek polipropilén szálakból készült szőnyegek kollekciója, amelyek 8 milliméteres bolyhmagassággal és 1350 g/m2 tömeggel rendelkeznek. További információ

Szőnyeg mérete

21 919 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7687435

Leírás

Az Atlas szőnyegek polipropilén szálakból készült szőnyegek kollekciója, amelyek 8 milliméteres bolyhmagassággal és 1350 g/m2 tömeggel rendelkeznek.

A PP BCF szőnyegek mindenekelőtt nagyon magas kopásállóságukról nevezetesek, szálaik rugalmasak és ellenállnak a deformációnak. Nagyon könnyen tisztíthatók, beleértve a porszívózást és a nedves mosást samponnal. Magas hővezetési együtthatóval is rendelkeznek, így padlófűtéses helyiségekben is használhatók.

Az Atlas szőnyegkollekció klasszikus és modern minták széles választékát tartalmazza, beleértve a geometrikus, virágos, perzsa és különböző méretű szőnyegeket.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.