Chemex Szőnyeg Atlas Pp Chemex 5118D Banan Barna 140x390 cm

Chemex Szőnyeg Atlas Pp Chemex 5118D Banan Barna 140x390 cm

Száma: 31713089
Közvetlenül partnerünktől
Az „Atlas“ szőnyegek polipropilén szálakból készült szőnyegek kollekciója, 8 milliméter szál magassággal és 1350 g/m2 tömeggel. Az „Atlas“ szőnyegkollekció klasszikus és modern minták széles skáláját tartalmazza, beleértve a geometrikus, virágos és perzsa mintákat. További információ

Szőnyeg mérete

39 235 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 31713089

Leírás

Az „Atlas“ PP szőnyegkollekció a hagyományos szőnyegek variációja. Mindkét megoldás hasonló paraméterekkel rendelkezik. Az „Atlas“ PP szőnyeg szőnyeg polipropilén szálakból készül, melynek szálmagassága 8 milliméter, súlya 1350 g/m2, így kiváló minőségű szőnyeg keletkezik.

 

Ezeknek a szőnyegeknek a kollekciója valóban nagyon nagy színekben, különböző formákban és ráadásul sok méretben is elérhető.

 

Az anyag, amelyből ezek a szőnyegek készülnek, lehetővé teszi számunkra, hogy szabadon tisztítsuk őket. Nem számít, hogy szárazon, porszívóval vagy nedvesen végezzük, samponok használatával a hatás minden alkalommal kielégítő lesz.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.