Chemex Szőnyeg Baby Du39A Fnu Fehér Kék Menta Rózsaszín 200x300 cm

Chemex Szőnyeg Baby Du39A Fnu Fehér Kék Menta Rózsaszín 200x300 cm

Száma: 6673575
Közvetlenül partnerünktől
A BABY kollekció polipropilén szálakból készül, 8 milliméteres bolyhmagassággal és 1500 g/m2 tömeggel. Ezeket a szőnyegeket mindenekelőtt a rendkívül magas kopásállóság jellemzi, ami a gyermekek esetében rendkívül fontos tulajdonság. További információ

Szőnyeg mérete

36 692 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Partnerünk által szállítva

2024.2.28 - 2024.2.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6673575

Leírás

A BABY szőnyeg a gyermekszőnyegek kollekciója, amelyet kivételesen finom színválaszték jellemez. Az uralkodó színek az ebben a szezonban nagyon divatos pasztellszínek: rózsaszín, kék és menta.

A BABY kollekció polipropilén szálakból készül, 8 milliméteres bolyhmagassággal és 1500 g/m2 tömeggel. Ezeket a szőnyegeket mindenekelőtt a rendkívül magas kopásállóság jellemzi, ami a gyermekek esetében rendkívül fontos tulajdonság. Rostjaik rugalmasak és ellenállnak a deformációnak is – bármilyen játék ajánlott!

Ezenkívül a BABY szőnyegek nagyon könnyen tisztíthatók, beleértve a porszívózást és a felületes nedves tisztítást samponnal. Magas hővezetési tényezővel is rendelkeznek, így padlófűtéses helyiségekben is használhatók.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.