Chemex Szőnyeg Dubai Fashion Classic Perzsa L429B Chu Fehér 60x100 cm

Chemex Szőnyeg Dubai Fashion Classic Perzsa L429B Chu Fehér 60x100 cm

Száma: 7613119
Közvetlenül partnerünktől
A „Dubai“ kollekció szőnyegei biztosan tetszeni fognak azoknak, akik a klasszikus dizájnt és a legmagasabb minőséget keresik. 10 mm magas, 2250 g/m2 tömegű, hőre beállított polipropilén fonalból készültek. További információ

Szőnyeg mérete

6 030 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7613119

Leírás

A „Dubai“ kollekció szőnyegei rendkívül vonzó megoldást jelentenek mindenki számára. Tökéletesek lesznek a lakásunkba, bárhova is szeretnénk.

 

A „Dubai“ kollekció Heat Seat fonalból készült. Ennek a technológiának a használata elősegítette a természetes gyapjúhoz nagyon hasonló fonalak előállítását. Ezenkívül ezek a szőnyegek klasszikus dizájnnal rendelkeznek. A gondosan kiválasztott színek a táskákkal együtt időtálló vizuális hatásokat hoznak létre. Ennek eredményeként a „Dubai“ kollekció nagyon hasonlít a perzsa szőnyegekhez.

 

Ezeknek a szőnyegeknek a szálmagassága 10 milliméter, tömegük pedig 2250 g/m2. Érdemes odafigyelni ezekre a termékekre, mert a modern, stílusos enteriőrökben és a már régebbiekben is beváltak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.