Chemex Szőnyeg Malesia A895A Fba Fehér Szürke 80x150 cm

Chemex Szőnyeg Malesia A895A Fba Fehér Szürke 80x150 cm

Száma: 13655724
Közvetlenül partnerünktől
MALESIA szőnyegek puhák és kellemes tapintásúak a speciális Calping Frieze polipropilén szál használatának köszönhetően. Vastag és vastag gyapjút alkotnak, amelynek magassága 8 milliméter, átlagos tömege 1400 g / m2. További információ

Szőnyeg mérete

10 678 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 13655724

Leírás

MALESIA szőnyegek puhák és kellemes tapintásúak a speciális Calping Frieze polipropilén szál használatának köszönhetően. Vastag és vastag gyapjút alkotnak, amelynek magassága 8 milliméter, átlagos tömege 1400 g / m2.

 

Az ilyen szőnyegek készítési technológiája lehetővé teszi, hogy a lehető legnagyobb mértékben hasonlítsanak a gyapjúhoz, de a szintetikus szőnyegek minden előnyével, beleértve a porszívózással és samponozással történő egyszerű tisztítást is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.