Chemex Szőnyeg Mono Kolo Gnh Chemex 6365A Gnh Kék 240x240 cm

Chemex Szőnyeg Mono Kolo Gnh Chemex 6365A Gnh Kék 240x240 cm

Száma: 37850277
Közvetlenül partnerünktől
A MONO szőnyeggyártási technológia lehetővé teszi a lehető legnagyobb hasonlóságot a gyapjúval, de a szintetikus szőnyegek minden előnyével. Könnyen felporszívózhatók és nedvesen moshatók speciális, erre a célra tervezett samponokkal. További információ

Szőnyeg mérete

46 119 Ft
Partnerünktől: DYWANY CHEMEX

Partnerünk által szállítva

2024.3.08 - 2024.3.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: DYWANY CHEMEX

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 37850277

Leírás

A MONO KOŁO kollekció szőnyegei kivételesen puhák és kellemes tapintásúak a speciális Calping Frise polipropilén szálak használatának köszönhetően. Vastag és sűrű gyapjút hoznak létre, melynek magassága 6 milliméter, súlya 1400 g/m2.

A MONO szőnyeggyártási technológia lehetővé teszi a lehető legnagyobb hasonlóságot a gyapjúval, de a szintetikus szőnyegek minden előnyével. Könnyen felporszívózhatók és nedvesen moshatók speciális, erre a célra tervezett samponokkal.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.