Chemex Szőnyeg Rövid Haj Többszínű Q535A Szürke 200x300 cm

Chemex Szőnyeg Rövid Haj Többszínű Q535A Szürke 200x300 cm

Száma: 7612683
Közvetlenül partnerünktől
LUXURY szőnyegkollekció a modern, divatos dizájnok széles skáláját tartalmazza. Különböző típusú nappalikhoz, előszobákhoz, nappalikhoz, konyhákhoz és folyosókhoz tervezték. Tökéletesen illeszkedik az ifjúsági szobába és a gyerekszobába. További információ

Szőnyeg mérete

27 731 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7612683

Leírás

A LUXURY szőnyegek a modern szőnyegek elegáns és halk kollekciója. Az egység főként fekete, fehér és szürke színben készül. Az egyszerű minták nem mennek ki a divatból, és időtállóak. A LUXUS szőnyegekkel kiemelheti a szoba belsejét, vagy teljesen új karaktert adhat annak.

 

Ezeknek a szőnyegeknek a szála polipropilén, 8 milliméter szál magasságú és 1350 g/m2 tömegű. Főleg nagyon nagy kopásállóság jellemzi őket, szálaik rugalmasak és ellenállnak minden deformációnak. A LUXUS szőnyegek tisztítása, mint például a porszívózás és a nedves samponozás, nem nagy dolog.

 

Ezen túlmenően magas hővezető képességgel is rendelkeznek, így padlófűtéses helyiségekben is használhatók. A LUXURY szőnyegkollekció klasszikus és modern dizájnok széles skáláját tartalmazza, beleértve a geometrikus, virágos, perzsa és különböző méreteket.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.