Chemex Szőnyeg Sari Chemex T006A Szürke 60x50 cm

Chemex Szőnyeg Sari Chemex T006A Szürke 60x50 cm

Száma: 31825326
Közvetlenül partnerünktől
Sari szőnyegeket a Frise típusú, 2200 g/m2-es sűrű halom jellemzi, 10 milliméteres halommagassággal. A polipropilén (PP) Frise szálak a hőkezelésnek köszönhetően kiváló lágysággal és rugalmassággal rendelkeznek, gyöngyös textúrájuk miatt pedig a kézzel szőtt gyapjúszőnyegekre emlékeztetnek. További információ

Szőnyeg mérete

3 923 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 31825326

Leírás

Sari szőnyegeket a Frise típusú, 2200 g/m2-es sűrű halom jellemzi, 10 milliméteres halommagassággal. A polipropilén (PP) Frise szálak a hőkezelésnek köszönhetően kiváló lágysággal és rugalmassággal rendelkeznek, gyöngyös textúrájuk miatt pedig a kézzel szőtt gyapjúszőnyegekre emlékeztetnek. Nem deformálódnak, magas kopásállósággal is rendelkeznek, és könnyen tisztíthatók.

 

A Sari szőnyegek stílusos modellek széles választéka, melyeket modern, geometrikus kialakítás jellemzi, visszafogott szürke, bézs, barna, zöld és kék színekben. Teljes méretválasztékban kaphatók. Hatékonynak bizonyulnak a nappaliban vagy a hálószobában, ami esztétikus megjelenést kölcsönöz minden belső térnek.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.