Chemex Szőnyeg Yesemek Chemex 5889A Zöld 70x130 cm

Chemex Szőnyeg Yesemek Chemex 5889A Zöld 70x130 cm

Száma: 31818103
Közvetlenül partnerünktől
Yesemek szőnyegkollekció minden bizonnyal a klasszikus dizájnt és a legmagasabb minőséget keresők érdeklődésére tarthat számot. Heat Set polipropilén fonalból készültek, háromdimenziósan vágott gyapjút alkotva, 12 milliméter magas és 2400 g/m2 tömegű. További információ

Szőnyeg mérete

11 779 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Partnerünk által szállítva

2024.3.08 - 2024.3.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 31818103

Leírás

Yesemek szőnyegkollekció minden bizonnyal a klasszikus dizájnt és a legmagasabb minőséget keresők érdeklődésére tarthat számot. Heat Set polipropilén fonalból készültek, háromdimenziósan vágott gyapjút alkotva, 12 milliméter magas és 2400 g/m2 tömegű.

 

A Heat Set szőnyegek polárja termikusan stabilizáló PP fonalból készült, ennek eredményeként a természetes gyapjúra hasonlítanak, puhaak, kellemes tapintásúak és melegek. Ugyanakkor kopásállóak és könnyen tisztíthatók, samponok használatával nedvesek is.

 

A Yesemek szőnyegeket a hagyományos perzsa szőnyegekre emlékeztető klasszikus kialakítás jellemzi. A kollekció széles méretválasztékot és azok színeit és mintáit tartalmazza, amelyek közül választhat.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.