Chemex Szőnyegtűz Modern Belga Design 10223 Szürke 180x250 cm

Chemex Szőnyegtűz Modern Belga Design 10223 Szürke 180x250 cm

Száma: 7551893
Közvetlenül partnerünktől
A Fire carpets polipropilén szálakból készült szőnyeggyűjtemény 8 mm gyapjúmagassággal és 1350 gr/m2 tömeggel. A PP BCF szőnyegeket nagyon magas kopásállóság jellemzi, szálaik rugalmasak és ellenállnak a deformációnak. További információ

Szőnyeg mérete

23 215 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7551893

Leírás

A Fire carpets polipropilén szálakból készült szőnyeggyűjtemény 8 mm gyapjúmagassággal és 1350 gr/m2 tömeggel. A PP BCF szőnyegeket nagyon magas kopásállóság jellemzi, szálaik rugalmasak és ellenállnak a deformációnak.

 

Nagyon könnyen tisztítható, beleértve a porszívózást és a nedves mosó samponokat is. Magas hővezetési együtthatóval is rendelkeznek, így padlófűtéses helyiségekben is használhatók. A Fire szőnyegkollekció klasszikus és modern dizájnok széles skáláját tartalmazza, beleértve a geometrikus, virágos, perzsa és skandináv mintákat.

 

A tűzoltó szőnyegek olcsó és szép megoldást jelentenek azoknak, akik szeretik a modern dizájnt.

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.