tulup.hu Mágneses radiátor takaró Szörnyeteg 110x60 cm

tulup.hu Mágneses radiátor takaró Szörnyeteg 110x60 cm

Száma: 40207858
Közvetlenül partnerünktől
Mágneses radiátor takaró Szörnyeteg nagyszerű módszer a belső tér esztétikus díszítésének További információ
13 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.7.03 - 2024.7.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40207858

Leírás

Mágneses radiátor takaró Szörnyeteg nagyszerű módszer a belső tér esztétikus díszítésének. Ha unja a klasszikus fehér radiátor külsőt, akkor itt az alkalom, hogy egy csodás Szörnyeteg motívummal gyönyörű dekorációs elemmé változtassa. Győződjön meg róla, milyen szépen fog mutatni a radiátora, egy érdekes minta, vagy egy a szoba dekorációjához illeszkedő grafikus motívum hatásának köszönhetően. A radiátormágnes takaró elemként is szolgálhat, amely elrejti az esetleges sérüléseket, például karcolásokat és bemélyedéseket a radiátor felületén. A radiátor burkolat könnyen telepíthető, és hatékonyan helyettesíti a nehézkes javításokat vagy felújításokat. Mágneses radiátor takaró Szörnyeteg belsejében egy mágnes van, így egyszerűen a radiátorhoz rögzíthető. Látható, külső oldalán található a kiválasztott, korszerű nyomtatási módszerrel készült minta.

 

Leírás:

Sors: Acél és lemez fűtőtestek legalább 40%-os sík felülettel. (A mágneses szőnyeg nem alkalmas régi bordás radiátorokhoz, mert túl kicsi sík felülete van, amelyhez tapadhat.)
Vastagság: 1 mm
Elérhető méretek: 80×60 cm, 90×60 cm, 100×60 cm, 110×60 cm. A nem szabványos méretekkel kapcsolatban érdeklődjön az Ügyfélszolgálati Irodánál.
Materiał wykonania: Mágneses szőnyeg nagy tartóerővel
Montaż: Feltekerve küldjük a szőnyeget. Felhordás előtt hajtsa ki, és várja meg, amíg kiegyenesedik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól tapad a radiátorhoz.
Temperatury stosowania: –30 C és +60 C között. Hosszan tartó 60 C feletti hőmérséklet a szőnyeg deformálódását okozhatja. Egyszerű összeszerelés, nyommentes szétszerelés, könnyű tisztítás.

Digitális nyomtatás::

Nagy felbontású nyomtatás, ellenáll az elszíneződésnek, kopásnak és UV sugárzásnak. A késztermék árnyalatai kismértékben eltérhetnek a vizualizációtól a monitor kalibrációja, amelyen a tételeket nézik, a nyomdagép és a felhasznált tinta típusa miatt – az árnyalatok enyhe eltérése nem ok panaszra.

 

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.