Kruzzel XL ECO LCD rajztábla 25cm

Kruzzel XL ECO LCD rajztábla 25cm

Száma: 22486548
Közvetlenül partnerünktől
HOGYAN MŰKÖDIK – az XL táblagép 10"-os képátlójú képernyője a nyomás erejének köszönhetően képet készít. Bármilyen érintés (nem kell ceruzának lennie – a képernyő még a körmére is reagál!) egy kép/szöveg jelenik meg a képernyőn – bármit is hozzon létre rajta. További információ
6 070 Ft
Partnerünktől: HALOORODJE.EU

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: HALOORODJE.EU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22486548

Leírás

HOGYAN MŰKÖDIK – az XL táblagép 10"-os képátlójú képernyője a nyomás erejének köszönhetően képet készít. Bármilyen érintés (nem kell ceruzának lennie – a képernyő még a körmére is reagál!) egy kép/szöveg jelenik meg a képernyőn – bármit is hozzon létre rajta. A felső részen található egy fogantyú, amely lehetővé teszi a toll kényelmes tárolását anélkül, hogy félne annak elvesztésétől.

BIZTONSÁGOS – a tabletta pormentes és a szemre ártalmatlan! Nem bocsát ki sugárzást, használata teljesen biztonságos. Könnyű és ultravékony – könnyen elrejthető hátizsákban, pénztárcában vagy aktatáskában.

KÉPERNYŐZÁR FUNKCIÓ – Az alábbiakban egy csúszka található, amely lehetővé teszi a képernyőn megjelenő tartalom védelmét. Ez megvédi a fontos jegyzeteket, például az iskolából vagy a munkahelyről, a véletlen törléstől. A tableten van egy lyuk is, amely lehetővé teszi a vezetékek rögzítését.

KÖRNYEZETVÉDELEM – a tablet használatával mi is jelentősen hozzájárulunk a környezet védelméhez. Nem kell állandóan író-/rajzfelszerelést vásárolnod – csak egy tabletet kell használnod. Irodában dolgozol, diák vagy? Cserélje le a hagyományos jegyzeteket tabletre! A gyermeked szeret rajzolni? Hadd játsszon egy homályos leírással! A termék többször is felhasználható.

LEÍRÁS – Életkor: 3+; tápegység: CR 2025 elem (tartozék); képernyő mérete: 10″; táblagép méretei (hosszúság / szélesség / magasság): 17,2 / 0,6 / 25 cm; toll hossza: 12,5 cm; készlet súlya: 128g; súlya csomagolással: 165g.

életkor: 3+

tápegység: CR 2025 elem (tartozék)

képernyő mérete: 10"

táblagép méretei (hossz / szélesség / magasság): 17,2 / 0,6 / 25 cm

toll hossza: 12,5 cm

a készlet súlya: 128 g

súlya csomagolással: 165g

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.