Malatec Grafikus USB LED A4-es tábla festéshez és vázlatkészítéshez

Malatec Grafikus USB LED A4-es tábla festéshez és vázlatkészítéshez

Száma: 22486573
Közvetlenül partnerünktől
A rajztábla akrilból készült, amely tartósabb és tartósabb, mint a hagyományos üveg. A panel egyenletes megvilágítása kiszűri a káros sugarakat és védi a szemet a kedvezőtlen fénytől. A tábla több órán keresztül használható anélkül, hogy megerőltené a szemet. További információ
8 000 Ft
Partnerünktől: HALOORODJE.EU

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: HALOORODJE.EU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22486573

Leírás

A rajztábla akrilból készült, amely tartósabb és tartósabb, mint a hagyományos üveg.

A panel egyenletes megvilágítása kiszűri a káros sugarakat és védi a szemet a kedvezőtlen fénytől. A tábla több órán keresztül használható anélkül, hogy megerőltené a szemet. Az egész tábla alaposan meg van világítva – a rajz másolása egyszerű, így nagyszerű vele dolgozni!

A panel tápellátása USB kábelen keresztül történik – számítógéphez, laptophoz, powerbankhoz vagy hálózati csatlakozóhoz csatlakoztatható. Kevés áramot fogyaszt, így ki lehet vinni a szabadba, és hálózati adapterrel használhatod. Könnyű, így szállítása sem jelent gondot, könnyedén a táskájába rakhatja.

Elég a táblára feltenni a rajzolni kívánt rajzot, majd rárakni egy üres papírlapot, bekapcsolni a megfelelő háttérvilágítást és újra megrajzolni a képet.

rajz

grafikák és minták újrarajzolása

projektek másolása

kollázsokat

tetoválás tervezés

röntgenfelvételeket nézve.

SZEMVÉDELMI FUNKCIÓ – a fénypanel kiszűri a káros sugarakat és védi a szemet a kedvezőtlen fénytől. Az egységes fény lehetővé teszi, hogy a táblát több órán át használjuk anélkül, hogy a szemünket fárasztanánk. Hogyan működik? Elég a táblára feltenni a rajzolni kívánt rajzot, majd rárakni egy üres papírlapot, bekapcsolni a megfelelő háttérvilágítást és újra megrajzolni a képet.

3 VILÁGÍTÁSI ÜZEMMÓD – a tábla 3 világítási móddal rendelkezik, amelyek egy érintőgombbal válthatók. A háttérvilágítás kikapcsolásához tartsa lenyomva a gombot. A 3 féle világítás minden lemezvastagság megfelelő megvilágítását teszi lehetővé, így az alatta lévő kép jól olvasható és újrarajzolható.

USB POWER – Az USB tápegység nagy segítség! Csatlakoztatható számítógéphez, laptophoz, tápegységhez vagy hálózati adapterhez. A tábla kevés áramot fogyaszt, így ki lehet vinni a szabadba és power bankkal is használhatod.

ULTRA VÉKONY DESIGN – a termék ultravékony talppal rendelkezik, mindössze 4 mm vastag. A tábla könnyű, ugyanakkor elegáns és praktikus. Könnyen elfér egy táskában, szállítása egyszerű. Az asztal A4-es lap méretű. Akrilból készült, amely tartósabb, mint a hagyományos üveg. A terméket hobbiból rajzolók, valamint építészeti stúdiókban, tervező és földmérő stúdiókban, tetováló stúdiókban használhatják.

MŰSZAKI ADATOK – anyaga: akril; teljesítmény: 1,8W; szemvédő funkció: igen; maximális méret: A4; méretek (hosszúság / szélesség / vastagság) 33,5 / 23,5 / 0,4 cm; kábel hossza: 150 cm; készletsúly: 0,41 kg; súlya csomagolással: 0,43 kg.

anyaga: akril

Teljesítmény: 1,8W

szemvédő funkció: igen

maximális méret: A4

méretek (hosszúság / szélesség / vastagság) 33,5 / 23,5 / 0,4 cm

kábel hossza: 150 cm

a készlet súlya: 0,41 kg

súlya csomagolással: 0,43 kg

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.