Verkgroup ECO LCD RAINBOW színes rajztábla 22cm CAMELEON

Verkgroup ECO LCD RAINBOW színes rajztábla 22cm CAMELEON

Száma: 33839895
Közvetlenül partnerünktől
Neked kínáljuk az ECO LCD RAINBOW 22cm-es CAMELEON színes grafikus rajztáblát, amely ideális a rajzolni és alkotni szerető gyerekeknek és felnőtteknek. Grafikus táblagépünk színes LCD képernyővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a színekkel való rajzolást és írást. További információ
6 000 Ft
Partnerünktől: HALOORODJE.EU

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: HALOORODJE.EU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 33839895

Leírás

Nálunk kínáljuk az ECO LCD RAINBOW 22 cm-es CAMELEON színes grafikus rajztáblát, amely ideális azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik szeretnek rajzolni és alkotni. Grafikus táblagépünk színes LCD képernyővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a színekkel való rajzolást és írást. Táblagépünk környezetbarát, hiszen nem igényel papírt és többszörös felhasználást tesz lehetővé. Táblagépünk kicsi és könnyű, így bárhol könnyen hordozható és használható.

Ha a technológiával érdekes és kreatív tevékenységet szeretne biztosítani gyermekének, fontolja meg a gyerekeknek szánt grafikus tábla vásárlását. A táblagép segítségével elkezdheti kreatív rajzolási kalandját!

Szórakozás és tanulás gyerekeknek!

Jegyzetfüzetként minden nap hasznos.

Könnyű és tartós, a akkumulátora sokáig bírja.

A grafikus tábla ártalmatlan a szemre, nem bocsát ki sugárzást.

A könnyű és tartós grafikus tábla lehetővé teszi, hogy mindent tároljon, amire szüksége van. Ezt a praktikus eszközt használhatja jegyzetek, bevásárlólisták tárolására vagy piszkozatként. A grafikus táblagépnek köszönhetően papírt takarít meg – a készülék lehetővé teszi szövegek és rajzok többszöri mentését és törlését.

A táblagép játéknak is kiváló – mostantól gyermeke végtelenül tud rajzolni, írni és törölni. Oktatási eszközként kiváló, az írás gyakorlására ösztönzi a gyerekeket. Tanuláshoz is hasznos, mivel esztétikus, színes jegyzeteket menthet el.

 • munkafüzetként
 • nagyszerű szórakozás gyerekeknek
 • vázlatfüzet< /li>
 • ajándéknak tökéletes!
 • 8,5 hüvelykes LCD-képernyő
 • A termék szélessége: 15 cm
 • A termék mélysége: 0,5 cm
 • Termék magassága: 23 cm
 • Tápellátás: elem
 • Beépített tolltartó
 • Színekben: fekete

A csomag INGYENES akkumulátort tartalmaz!

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.