Air wick Freshmatic Refill Paradise Garden töltet 250 ml
1 690 Ft

Kényeztesd magad egy kis paradicsomban, amely a friss kókuszdió, édes mandulavirág illatával és a cseresznye illatával, amely akár 60 napig is jó illatot biztosít. Elég behelyezni az Airwick készülékbe és élvezni azt.

Air wick Freshmatic Refill utántöltő DUO Titokzatos kert 2x 250 ml
2 890 Ft

AIR WICKlégfrissítő utántöltő Kellemes és tartós illatot visz otthonodba. Minden alkalommal, amikor hazaérsz, érezd a titokzatos kert illatát. Egyszerűen töltsd meg az utántöltőt az elektromos eszközben, és a következő 60 napon át le a gondod a kellemes illatról.

Air wick Freshmatic Refill utántöltő Vidám nyár 250 ml
1 690 Ft

Utántöltő az Air Wick Freshmatic légfrissítőbe ami segít a valódi családi kényelem megteremtésében. Hagyd, hogy a fehér virágok, a dinnye és a vanília illata átjárja az otthonod. Egyszerűen helyezd be az utántöltőt a légfrissítőbe és állítsa be az intenzitásszintet.

Air wick Freshmatic Refill utántöltő DUO Pure Cseresznyevirágok 2x 250 ml
2 890 Ft

AIR WICKlégfrissítő utántöltő Kellemes és tartós illatot visz otthonodba. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a cseresznyevirágok illatát. Egyszerűen töltsd meg az elektromos eszközt, és a következő 60 napon át le a gondod a kellemes illatról. Most gazdaságos dupla csomagban.