Air wick Freshmatic Refill Paradise Garden töltet 250 ml
1 690 Ft

Kényeztesd magad egy kis paradicsomban, amely a friss kókuszdió, édes mandulavirág illatával és a cseresznye illatával, amely akár 60 napig is jó illatot biztosít. Elég behelyezni az Airwick készülékbe és élvezni azt.

Air wick Electric utántöltő Fehér frézia virágok 19 ml
1 690 Ft

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Fehér frézia virágok 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Air wick Freshmatic Refill utántöltő DUO Titokzatos kert 2x 250 ml
2 890 Ft

AIR WICKlégfrissítő utántöltő Kellemes és tartós illatot visz otthonodba. Minden alkalommal, amikor hazaérsz, érezd a titokzatos kert illatát. Egyszerűen töltsd meg az utántöltőt az elektromos eszközben, és a következő 60 napon át le a gondod a kellemes illatról.

Air wick Freshmatic Refill utántöltő Vidám nyár 250 ml
1 690 Ft

Utántöltő az Air Wick Freshmatic légfrissítőbe ami segít a valódi családi kényelem megteremtésében. Hagyd, hogy a fehér virágok, a dinnye és a vanília illata átjárja az otthonod. Egyszerűen helyezd be az utántöltőt a légfrissítőbe és állítsa be az intenzitásszintet.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml
1 690 Ft

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Frissítő sziget 19 ml
1 490 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Frissítő sziget 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a frissítő sziget illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Electric utántöltő DUO Life Scents Frissítő sziget 2x 19 ml
2 490 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő DUO Life Scents Frissítő sziget 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja, kedvező, két darabot tartalmazó csomagolásban Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a frissítő szigetek illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Electric utántöltő Finom szatén és hold liliom 19 ml
1 790 Ft

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Finom szatén és hold liliom 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Erdei patak 19 ml
1 690 Ft

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Erdei patak 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Erdei patak 19 ml
1 490 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Erdei patak 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a fehér frézia illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml
1 490 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a fehér frézia illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Titokzatos kert 19 ml
1 390 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Titokzatos kert 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a titokzatos kert illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Vidám nyár 19 ml
1 490 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Vidám nyár 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a vidám nyár illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Freshmatic Refill utántöltő DUO Pure Cseresznyevirágok 2x 250 ml
2 890 Ft

AIR WICKlégfrissítő utántöltő Kellemes és tartós illatot visz otthonodba. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a cseresznyevirágok illatát. Egyszerűen töltsd meg az elektromos eszközt, és a következő 60 napon át le a gondod a kellemes illatról. Most gazdaságos dupla csomagban.