Veet Arcgyanta csíkok

Veet Arcgyanta csíkok

Értékelés: 4
1 790 Ft

Veet arcgyanta a leghatékonyabb módja a bőr érzékeny területein található szőrszálak eltávolítására. Még az egészen vékony, akár 2 mm-es szőrszálakat is eltávolítja. Hosszantartó eredményt biztosít.

Veet Hideggyanta csíkok érzékeny bőrre, 40 db
3 390 Ft

Veet hideggyanta csíkok használatával hetekig tartó selymes bőrre tehet szert! Az érzékenyebb bőrű nők számára is kiváló választás, hiszen mandulaolajban és E-vitaminban gazdag hatóanyaga biztosítja a kellemes, bőrirritációktól mentes szőrtelenítést. Rendkívül gyorsan tudja eltávolítani akár a legapróbb szőrszálakat is. Mondjon búcsút a folyamatos borotválkozásnak, és válassza inkább a gyantázást!

Veet Szőrtelenítő krém érzékeny bőrre, 400 ml
3 390 Ft

Veet szőrtelenítő krém kifejezetten az érzékeny bőrű nők számára készült! Használatával nem csak jelentős időt takarít meg, de egyúttal hosszan tartó puha és kellemes tapintású bőrre tehet szert. A krém nagy arányban tartalmaz bőrnyugtató hatásáról híres Aloe verát és E-vitamint, így semmilyen irritációt nem okoz hosszú távú használatot követően sem. Mindössze 5–10 percen keresztül kell a lábakon hagyni, s ez idő alatt a rövid szőrszálakat is hatékonyan tünteti el.

Veet Men Silk&Fresh szőrtelenítő krém zuhanyba, érzékeny bőrre, 150 ml
2 090 Ft

A Veet Man Silk & Fresh szőrtelenítő krém férfiaknak alkalmas a nem kívánt szőrzet eltávolítására a zuhany kényelmében. A bőrt 24 órán át hidratálja és egyben megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Férfiak és nők számára egyaránt ajánlott.

Veet Men Silk&Fresh szőrtelenítő krém normál bőrre, 200 ml
2 190 Ft 2 090 Ft

A Veet Man Silk & Fresh szőrtelenítő krém férfiaknak alkalmas a nem kívánt szőrzet eltávolítására normál bőr esetén. A bőrt 24 órán át hidratálja és egyben megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Férfiak és nők számára egyaránt ajánlott.

Veet Gyanta csíkok arcra érzékeny bőrre 40 db
3 190 Ft

Gyanta csíkok arcra a Veet márkától tökéletesen eltávolítja a szőrszálakat gyökerestől, így akár 28 napos simaságot biztosít. A gyanta csíkok a legrövidebb szőrszálakat is eltávolítják (1,5 mm), és kifejezetten az arc területére fejlesztették ki. Mandulaolajat tartalmaznak, amellett kellemes illatúak. Még a kezdők is könnyen tudják használni.

Veet Hideggyanta szalagok Bikinivonal 16 db
1 990 Ft 1 790 Ft

Veethideggyanta szalagok a bikinivonal gyengéd szőrtelenítéséért. A géles összetétel a EasyGel technológiával lehetővé teszi a puha és hidratált bőrt. A bőr akár 28 napon át sima marad.

Veet Hideggyanta szalagok Hónalj 16 db
1 790 Ft

Veethideggyanta szalagok a hónalj gyengéd szőrtelenítéséért. A géles összetétel a EasyGel technológiával lehetővé teszi a puha és hidratált bőrt. A bőr akár 28 napon át sima marad.

Veet Men Silk&Fresh szőrtelenítő krém érzékeny bőrre, 200 ml
2 090 Ft

A Veet Man Silk & Fresh szőrtelenítő krém férfiaknak alkalmas a nem kívánt szőrzet eltávolítására érzékeny bőr esetén. A bőrt 24 órán át hidratálja és egyben megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Férfiak és nők számára egyaránt ajánlott.

Veet Szőrtelenítő krém normál bőrre, 100 ml
1 690 Ft

Élvezze a bársonyos bőr selymességét és az érzéki illatot az új Veet szőrtelenítő krémmel, most Silk & Fresh™ technológiával. A szőrszálak hatékony eltávolítása mellett a Veet nem csak hidratálja a bőrt akár 24 órán át, hanem az új illatosító technológiával a kellemetlen szagokat is kiküszöböli.

Veet EasyWax Gyantapatron utántöltő, 50 ml
2 090 Ft

Veet EasyWax utántöltő készlet az EasyWax elektromos gyantázóval használható. Bőrbarát anyagainak köszönhetően bármilyen típusú bőr esetén használható, s a legapróbb szőrszálakat is a gyökereknél fogva távolítja el. Ezzel akár négy héten át tartó selymesen puha bőrre tehet szert, s ehhez mindössze néhány másodpercet kell rááldoznia idejéből. Kiváló minőségének köszönhetően professzionális hatékonyságot érhet el otthonában, egyszerűen, szinte fájdalommentesen. Ideális karok és lábak gyantázására, hosszútávú használatot követően pedig egyre ritkább és puhább szőrszálak jelennek majd meg testrészein.

Veet Natural Inspirations Argánolajos hideggyanta szalagok, 12db
1 690 Ft

Veet Natural Inspirations Argánolajos hideggyanta szalag 90%-ban természetes eredetű összetevőkből készül. Hosszan tartó simaságot biztosítanak akár 28 napon keresztül. A fenyőfából kivont gyantával készülő összetételüknek és hidratáló tulajdonságairól ismert, természetes argánolajjal gazdagított törlőkendőknek köszönhetően a bőrnek hidratált és tapinthatóan puha érzést kölcsönöznek. A szalagok úgy vannak optimalizálva, hogy precíz alkalmazást tegyenek lehetővé kis területeken is. A csomag 12 db szalagot tartalmaz.

Veet Gyantacsíkok hónaljra és bikinivonalra, 16 db
1 790 Ft

Veet gyantacsíkok használatával hetekig tartó selymes bőrre tehet szert! Akár érzékenyebb bőrű nők számára is kiváló választás, hiszen E-vitaminban és mandulaolajban gazdag hatóanyaga megakadályozza a különböző irritációk kialakulását. Használata egyszerű, s néhány másodperc alatt gyökeresen megszabadulhat akár a legapróbb szőrszálaktól is. Rendszeres gyantával történő szőrtelenítéssel egyre ritkább és puhább szőrszálak jelennek majd meg testrészein, így érdemes hosszú távon alkalmazni a csíkokat. Mondjon búcsút a folyamatos borotválkozásnak, és válassza inkább a gyantázást!

Veet Hideggyanta érzékeny bőrre, 12 db
1 690 Ft

Veet hideggyanta csíkok használatával hetekig tartó selymes bőrre tehet szert! A csíkokat dörzsöléssel néhány másodperc alatt fel kell melegíteni, majd a kívánt területre helyezni, s egyetlen mozdulattal lehúzni a bőrről. Ezzel rendkívül gyorsan tudja eltávolítani akár a legapróbb szőrszálakat is, amelyek a gyakori használat következtében egyre ritkábban és vékonyabban jelennek majd meg. Mandulaolajban és E-vitaminban gazdag hatóanyaga biztosítja a kellemes, bőrirritációktól mentes szőrtelenítést, így minden szempontból kiváló választás!

Veet Szőrtelenítő krém érzékeny bőrre, 100 ml
1 690 Ft

Élvezze a selymesen lágy és elbűvölően illatos bőr élményét az új Veet Silk & Fresh™ szőrtelenítő krémmel. A szőrszálak hatékony eltávolítása mellett az új Veet nem csak hidratálja a bőrt akár 24 órán át, hanem az új illatosító technológiával a kellemetlen szagokat is kiküszöböli.

Veet Hideggyanta csíkok normál bőrre, 12 db
1 890 Ft 1 690 Ft

A Veet hideggyanta szalagjaival azonnali bőrradírozó hatást és akár négy hétig tartó simaságot érhetsz el. Shea vajat tartalmaz, gyengéden ápolja bőrét, a normál bőrre való termék pedig bogyós gyümölcs illatával kényezteti.

Veet Silk & Fresh Szőrtelenítő krém száraz bőrre, 100 ml
1 690 Ft

Veet Suprem Essence szőrtelenítő krém a gyökerek közelében hat még a rövid szőrszálak esetében is, így bőröd akár egy hétig sima marad. Esszenciális olajokkal és bársonyos rózsa illattal kényeztet. Normál és száraz bőrre.

Veet EasyWax Gyantapatron, Tiare Flower 50 ml
2 490 Ft 2 090 Ft

Ezt a gyantapatron utántöltőt a Veet EasyWax™ Elektromos gyantázó készlettel használhatod. Mandulaolajat tartalmaz, puhává és tapinthatóan simává varázsolja bőrödet.

Veet EasyWax Elektromos Gyantázó Készlet, 50ml
5 390 Ft

Veet EasyWax elektromos gyantázó készlet könnyen kezelhető, így otthon is elérhetjük a szalonban végzett gyantázáshoz fogható eredményt. Élvezd az akár 4 hétig tartó simaságot. Professzionális eredmény minden bőrtípusra.

Veet Natural Inspirations Argánolajos hideggyanta szalagok, 20db
1 790 Ft

Veet Natural Inspirations Argánolajos hideggyanta szalag 90%-ban természetes eredetű összetevőkből készül. Hosszan tartó simaságot biztosítanak akár 28 napon keresztül. A fenyőfából kivont gyantával készülő összetételüknek és hidratáló tulajdonságairól ismert, természetes argánolajjal gazdagított törlőkendőknek köszönhetően a bőrnek hidratált és tapinthatóan puha érzést kölcsönöznek. A szalagok úgy vannak optimalizálva, hogy precíz alkalmazást tegyenek lehetővé kis területeken is. A csomag 20 db szalagot tartalmaz.

BEURER HL 40 tartalék gyanta patron
4 590 Ft

A Beurer tartalék készlet HL 40 elektromos szőrtelenítőhöz alkalmas, 50 filccsíkot és 50 ml méhviaszt tartalmaz. Legyen újra és újra sima lábad.

BEURER HL 40

BEURER HL 40

Értékelés: 3,3
17 490 Ft

Beurer HL 40 szőrtelenítő meleg gyanta segítségével távolítja el a szőrszálakat. Ez a csomagolás 2 kazettát tartalmaz. Akkumulátoros működésű eszköz.

RIO Hard Wax gyantapatron CWAX készlethez
4 290 Ft 3 290 Ft

Hard Wax gyantapatron a Rio CWAX teljes gyantázószett tagjaként könnyíti meg a szőrtelenítést. Kemény gyanta-állagának köszönhetően csupán a szőrszálakra ragad, így megkíméli a bőr hámrétegeit. Minden testfelületre alkalmazható.

RIO Beauty Deluxe Meleggyanta, 400 ml
5 390 Ft 4 390 Ft

Rio Beauty Deluxe meleggyanta a CWAX gyantázószett kiegészítő eleme. Kíméletes a bőrhöz, így alkalmas minden bőrterületre.

Veet Natural Inspirations Hideggyanta szalagok, 12db
1 690 Ft

Veet Natural Inspirations hideggyanta szalag 90%-ban természetes összetevőkből áll. Hosszan tartó simaságot nyújt akár 28 napon át. A fenyőgyanta és természetes Aloe Vera tartalmú receptjének köszönhetően a bőr érezhetően lágy és hidratált marad. A csomag 12 db szalagot tartalmaz.

Veet Suprem' Essence szőrtelenítő krém, 90 ml
1 790 Ft 1 690 Ft

Veet Suprem Essence szőrtelenítő krém a gyökerek közelében hat még a rövid szőrszálak esetében is, így bőröd akár egy hétig sima marad. Esszenciális olajokkal és bársonyos rózsa illattal kényeztet.

Veet Szőrtelenítő krém, Natural Inspirations, 100 ml
1 790 Ft 1 690 Ft

Az új Veet Natural Inspirations™ szőrtelenítő krém érzékeny bőrre bőrét hidratálttá és selymesen simává varázsolja. A krémben lévő szőlőmagolaj kivonat bőrpuhító tulajdonságáról és frissítő illatáról híres, melyet a természet inspirált.

Veet Szőrtelenítő krém száraz bőrre, 400 ml
3 390 Ft

Veet szőrtelenítő krém kifejezetten a száraz bőrű nők számára készült! Használatával nem csak jelentős időt takarít meg, de egyúttal hosszan tartó puha és kellemes tapintású bőrre tehet szert. A krém nagy arányban tartalmaz shea vaj és liliom kivonatot, így a problémásabb bőr is rendkívül selymes tapintásúvá válik. Mindössze 5–10 percen keresztül kell a lábakon hagyni, s ez idő alatt a rövid szőrszálakat is hatékonyan tünteti el.