PocketBook 627 Touch Lux 4, Obsidian Black

PocketBook 627 Touch Lux 4, Obsidian Black

Száma: 1273124
2 év garancia
Elektromos leolvasó kapacitatív multiszenzoros 6" kijelzővel E Ink Carta HD felbontással (758 × 1024), 8 GB belső memóriával memóriakártya bemenettel, akár 32 GB bővíthetőséggel. A processzor munka frekvenciája 1 GHz, operációs memória 512 MB, az 1500 mAh (Li-Ion Polymer) akkumulátor 1 hónapos üzemideje pedig örömöt okoz. A 21 leginkább használatos könyves és grafikus formátumot támogatja, PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook a Send-to-PocketBook szolgáltatásokat szolgáltatja, beépített Wi-Fi-vel rendelkezik. 161.3 × 108 × 8 mm méretekkel és 155 g súllyal, a leolvasód állandóan kéznél lesz. További információ
42 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1273124

Leírás

627 Touch Lux 4

Az igazi tanulás

A minimalista kialakításának és az alacsony súlyának köszönhetően a leolvasót bárhová magaddal viheted. A kapacitatív multiszenzoros kijelző LED megvilágítással a szenvedélyes olvasók számára, amely zavartalan élményt szolgáltat. Továbbá értékelni fogod az intuitív felületet, amely egyszerű és gyors könyvtár feldolgozást tesz lehetővé, és beállítások beállítását.

Fő előnyök:

  • Kompakt méretek, súlya csupán 155 g.
  • Az akkumulátor üzemideje akár egy hónap.
  • Kapacitás akár 3000 e-könyv
  • E-Ink Carta kapacitív multiszenzoros kijelző nagy felbontással és LED háttérvilágítással
  • A 17 leggyakrabban használt könyvformátum és 4 grafikai formátum

Barátságos vezérlés

Ergonómiai gombjai kényelmes vezérlést és lapozást tesznek lehetővé. Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően a beállítások módosításai és a könyvtárüzenetek nagyon egyszerűek és gyorsak. A belső memóriája hozzávetőlegesen 3000 e-könyv befogadására képes. A microSD kártya beépített slotnak köszönhetően a kapacitását akár 32 GB bővítheti. Az olvasó a 17 leginkább használatos könyvformátumot támogatja, konverzáció nélkül, 4 grafikus formátumot, mint a JPEG, BMP, PNG vagy a TIFF.

Lebilincselő látvány a szemnek

6" kapacitatív kijelző E-Ink Carta HD felbontással (758 × 1024) szemeid számára biztonságot és kényelmet biztonságot még több órás használat után is. Kellemes olvasást szolgáltat még rossz fényviszonyok mellett is, a már említett LED megvilágításnak köszönhetően.

Számos felhasználási lehetőség

PocketBook 627 Touch Lux 4 a beépített WI-Fi segítségével csatlakoztatható internethez. Használhatod a PocketBook CLoud, Dropbox PocketBook és Send-to-PocketBook szolgáltatásokat, a tetszőleges tartalom letöltésére, az eszköz számítógéphez való csatlakoztatás szükségessége nélkül. Továbbá előtelepített szótárakat, böngészőket, galériákat, számítógépet, megjegyzéseket, RSS üzeneteket, sakkot, Klondike, Scribble, Sudoku használhat, idegen nyelvű könyveket, vagy kétnyelvű könyveket olvashat.

Főbb jellemzők

  • Elektronikus PocketBook 627 Touch Lux 4 könyvleolvasó remek társa azokra a pillanatokra, amelyeket szívesen teszel kellemesebbé olvasással.
  • Beépített 8 GB memóriája van, bővíthető akár 32 GB kártyával a microSD kártya bemenet segítségével.
  • Rengeteg könyvet menthetsz el és remek mobil könyvtárra tehetsz szert.
  • A leolvasó nemcsak a remek kényelmedhez, hanem a szemeid számára is a remek 6" kapacitatív kijelzővel van ellátva E-Ink Carta 758×1024 felbontással, amely a LED megvilágításnak köszönhetően még a kevésbé megvilágított helyeken is lehetővé teszi az olvasást.
  • Az olvasó a leginkább használatos szöveg és grafikai formátumokat támogatja.
  • WiFi csatlakozást abban a pillanatban értékeled majd, amikor internet közelben leszel, és az olvasáson keresztül további funkciókat használhatsz ki, mint a PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook és Send-to-PocketBook.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.