A4Tech G7-750N (G7-750N-1)

A4Tech G7-750N (G7-750N-1)

Száma: 1118116
Vezeték nélküli egér PC-hez, vagy notebookhoz, V-Track technológia, 5 gomb, beleértve a görgetőgombot, felbontás akár 1600 dpi-ig, miniatűr vezeték nélküli „nano" vevő USB-porthoz, legfeljebb 15 m-es hatótávolság, gazdaságos működés, AAA-akkumulátorok. További információ
6 590 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1118116

Leírás

Főbb jellemzők:

Vezeték nélküli egér A4tech G7–750N-1

  • A4tech Bemutatja a G7–750N-1 optikai vezeték nélküli egeret, amely érzékeny V-TRACK szenzorral rendelkezik. Az ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy az egér jól illeszkedjen a kézbe, és az univerzális dizájnjával a munkaasztalod dísze legyen.
  • A számítógéphez az egér egy kis nano vevővel van csatlakoztatva az USB interfészhez, amely ma a legtöbb modern számítógépes állomáson nagy számban található. A vevő kis mérete előnyös például a notebook hordozásánál, ahol benne maradhat az USB portban és nem áll fent a veszélye annak, hogy megsérülhet. Az egér és a vevő közötti adatátvitel 2,4 GHz-en vezeték nélkül működik. Az USB-vevő az átvitel során az egér testébe is elhelyezhető, ahol jól védett a káros hatások, és az elvesztés ellen.
  • A V-Track érzékelő rendszer mélyen áthatol a felület részleteibe, és így zökkenőmentes és pontos felvételt biztosít bárhol, akár a bolyhos szöveten is. Kompakt kialakítás és vezeték nélküli kapcsolat a miniatűr vevőkészülék segítségével ideális társat csinál belőle a laptop, vagy a számítógép számára.

További specifikációk:

Műszaki paraméterek
  • Ergonómia: Jobbkezes
  • Gombok száma: 5
  • Érzékelő:
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.