Hama Knallbunt 2.0, sárga (86545)

Márka: Hama Katalógus száma: 1293401

Hama Knallbunt 2.0, sárga (86545)

Kompakt vezeték nélküli optikai egér PC-hez és notebook-hoz, átkapcsolható érzékenység 1000, 1500, 2000 dpi felbontással, 7 gomb beleértve a görgőt és az Internet Explorer indítására szolgáló gombot, vezeték nélküli rádióátvitel 2,4 GHz frekvencia mellett, mini vevő USB interfészhez, ergonomikus forma, gumírozott felület, Smart Link egyszerű telepítés. További információ

4790

5 865 Ft
4 790 Ft
-18%
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1293401

Leírás

Termékleírás

Főbb jellemzők:

Hama Knallbunt 2.0 vezeték nélküli egér

A Hama Knallbunt 2.0 vezeték nélküli kompakt optikai egér magas felbontású érzékelővel és 7 gombbal ellátott. A Knallbunt 2.0 szokatlan designú, mindenekelőtt iskolai vagy otthoni használatra ajánlott. A kompakt kivitelezés és a vezeték nélküli kapcsolat a miniatűr vevővel ideális társat varázsolnak belőle notebookodhoz.

Bővített gombkészlet

A Hama Knallbunt 2.0 egér három alap gombot tartalmaz, amelyek 4 funkcionális gombbal kiegészítettek. A hagyományos bal és jobb gomb középen görgővel kiegészített, használatával az oldalon mozoghatsz. Ezen felül harmadik gombként is szolgál. A hagyományos hármas további 4 gombbal kiegészített, ezek a gombok például az internetes oldalakon, vagy például az Internet Explorer megnyitásához használhatóak.

Vezeték nélküli kapcsolat

Az egér a számítógéphez egy kis nano vevővel van csatlakoztatva USB interfész segítségével, amely ma a legtöbb modern számítógépes állomáson nagy számban található. A vevő kis mérete előnyös például a notebook hordozásánál, ahol benne maradhat az USB portban és nem áll fent a veszélye annak, hogy megsérülhet.

További specifikációk:

Általános paraméterek
  • Ergonómia: Jobbkezes
  • Gombok száma: 7
  • Vezeték nélküli technológia: Radio Frequency
Technológiák
  • Érzékelő:

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szenzor típusa optikai
Kivitel rádiókészülék
Egér játékhoz nem
Csatlakozás USB
Szín

Szín

sárga/kék

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

A termék más országban

Szállítás Csehországba: Knallbunt 2.0, sárga (86545)
Szállítás Horvátországba: Knallbunt 2.0, sárga (86545)
Szállítás Szlovéniába: Knallbunt 2.0, sárga (86545)
Szállítás Szlovákiába: Knallbunt 2.0, sárga (86545)