Logitech MX Vertical (910-005448)

Logitech MX Vertical (910-005448)

Száma: 1268159
2 év garancia
A Logitech eddigi legfejlettebb ergonomikus egere, amely a tudományosan bizonyított ergonómiai kialakítást a Logitech tekintélyes MX sorozatú csúcstermékeinek teljesítményével ötvözi. Az MX VERTICAL egeret úgy tervezték, hogy csökkentse az alkar megterhelését és a csuklóra nehezedő nyomást. A szokatlan 57°-os függőleges dőlésszöget a termelékenység veszélyeztetése nélkül optimalizálták az ergonomikus kézbeállításhoz. További információ
36 490 Ft
Forgalmazó: MALL
37 790 Ft -tól

Raktáron 2 db

2024.5.06 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.06 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1268159

Leírás

Főbb jellemzők:

TERMÉSZETES KÉZFOGÁSI POZÍCIÓ

Az MX Vertical természetes kézfogási pozíciója 10 százalékkal csökkenti az izomfeszültséget, és lehetővé teszi, hogy ergonomikusabb pozícióba helyezkedj.

57°-OS FÜGGŐLEGES SZÖG A JOBB CSUKLÓTARTÁS ÉRDEKÉBEN

Az MX Vertical egyedülálló 57°-os függőleges szöge csökkenti a csuklóra nehezedő nyomást, miközben a hüvelykujja kényelmesen a kartámaszon pihen.

FELHASZNÁLÓK ÁLTAL TESZTELVE. ERGONÓMIAI SZAKÉRTŐK ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT.

Az MX Vertical egeret vezető ergonómiai szakértőink által meghatározott kritériumok – jobb pozicionálás, csökkentett izomfeszültség és csuklóra gyakorolt nyomás – alapján terveztük és teszteltük.

4X KEVESEBB KÉZMOZDULAT

A továbbfejlesztett optikai letapogatás speciális kurzorsebesség-kapcsolóval akár 4× kevesebb kézmozdulatot tesz lehetővé – csökkentve az izom- és kézfáradtságot. A kurzor sebessége és pontossága a Logitech Options segítségével testre szabható.

KÉNYELMES KIALAKÍTÁS MŰANYAG FELÜLETTEL

Az MX Vertical egeret az emberi kézhez alakították, és puha tapintású. Egyedi formája miatt a különböző formájú és méretű kezek számára is alkalmas, a formázott, gumírozott felület pedig biztonságos és természetes fogást biztosít.

FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY

A Logitech MX egerek a szakmájuk mestereinek készültek, akik többet és hatékonyabban akarnak tenni. A Logitech Flow lehetővé teszi több számítógép zökkenőmentes vezérlését – miközben a Logitech Options szoftveren keresztül testre szabhatja a gombokat, beállíthatja az alkalmazásspecifikus funkciókat és beállíthatja a DPI-érzékenységet.

KURZOR SEBESSÉGKAPCSOLÓ

A kurzor sebességének és pontosságának módosítása az optimális vezérlés érdekében egyetlen gombnyomással. Az MX Vertical egér nagy pontosságú, 4000 DPI-s érzékelővel rendelkezik (a kategória legjobbja), amely akár négyszeresére csökkenti a kéz mozgását.

CSÚCSMINŐSÉGŰ GÖRGŐ KERÉK

A praktikus középső gombbal ellátott precíziós görgetőkerékkel gyorsabban végezhetsz a munkával.

GYORS TÖLTÉS

Az egér akár négy hónapig is kitart egyetlen feltöltéssel – és egy egyperces gyorstöltéssel három órányi használatra elegendő energiát biztosít. Töltéshez használj USB-C töltőkábelt.

KOMPATIBILITÁS AZ EASY-SWITCH™ ÉS FLOW TECHNOLÓGIÁKKAL

Párosítsd akár három eszközzel, és egyetlen gombnyomással könnyedén váltson közöttük, vagy egyszerűen mozgassa a kurzort egyik képernyőről a másikra a Logitech FLOW segítségével.

HÁROMFÉLEKÉPPEN CSATLAKOZHATSZ

Csatlakoztasd az MX Vertical-t a mellékelt USB-C töltőkábellel, a Logitech Unifying vevőegységgel vagy Bluetooth® technológiával. A termék legjobb működéséhez a Bluetooth használatakor kérjük, telepítsd az operációs rendszer legújabb verzióját a számítógépedre.

További jellemzők:

Műszaki adatok:
  • Szenzor:
    • Nominális érték: 1000 dpi és 1600 dpi
  • DPI (minimális és maximális érték): 400 dpi és 4000 dpi között (50 dpi-s lépésekben állítható)
  • Gombok:
    • 4 testreszabható gomb (alapértelmezett: vissza/előre, DPI, középső gomb)
  • Kormánykerék a pontos görgetéshez
  • Akku: Újratölthető Li-Po akkumulátor (240 mAh)
  • Vezeték nélküli működési tartomány: 10 m vezeték nélküli
  • Választható szoftver: Támogatja a Logitech opciókat
Rendszerkövetelmények:
  • Vevő egyesítése:
    • Követelmények: szabad USB port -Windows® 10 vagy újabb, Windows 8, Windows 7, macOS X 10.13.6 vagy újabb -Bluetooth:
    • Követelmények: Bluetooth low energy technológia -Windows 10 vagy újabb, Windows 8, macOS X 10.13.6 vagy újabb -USB-C:
    • Követelmények: szabad USB-port -Windows 10 vagy újabb, Windows 8, Windows 7, macOS X 10.13.6 vagy újabb
Méretek/súly:
  • Magasság [mm]: 78,5
  • Szélesség [mm]: 79
  • Mélysége [mm]: 120
  • Súly [g]: 135 db
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.