Novama WHITE T1S Érintés nélküli hőmérő gyors méréssel

Novama WHITE T1S Érintés nélküli hőmérő gyors méréssel

Száma: 100040266002
Közvetlenül partnerünktől
NOVAMA WHITE T1S Érintés nélküli hőmérő gyors méréssel Rövid idő alatt ismerje meg a test vagy tárgy, étel, fürdő hőmérsékletét. A Novama White hőmérővel azonnal felismerheti az eredményt, a mérés kevesebb, mint 1 másodpercig tart. További információ
15 770 Ft
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2024.4.26 - 2024.4.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040266002

Leírás

Rövid időn belül ismerje meg a test vagy tárgy, étel, fürdő hőmérsékletét. A Novama White hőmérővel azonnal felismerheti az eredményt, a mérés kevesebb, mint 1 másodpercig tart. A test, illetve tárgyak és folyadékok hőmérsékletének mérésekor nem kell aggódnia a baktériumok átterjedése miatt, mivel a készülék nem érintkezik a bőrrel és más felületekkel. A Novama White érintés nélküli hőmérő 0,5 – 3 cm távolságból méri a hőmérsékletet, és megbízható eredményt nyújt. A riasztási mód akkor aktiválódik, amikor a mért testhőmérséklet meghaladja a 38 ° C-ot, és egy ilyen eredményen szomorú arc ikon jelenik meg a hőmérő képernyőn. A Novama White-nál hangjelzést (riasztás) és vizuális jelet (a képernyő alatt lévő LED és a képernyőn lévő ikont) használtunk. Ha a testhőmérséklet 38 ° C alatt van, egy mosolygó arc ikon jelenik meg a hőmérő képernyőn. A tárgy, az étel és a fürdő hőmérséklete ugyanazzal a Novama White hőmérővel mérhető, egy eszköz számos lehetőséget ötvöz és így pénzt takarít meg. A hőmérőt minden mérésnél és módnál ugyanúgy működtetik, a mérési eredmény kevesebb, mint 1 másodperc. Az eszköz memóriája megkönnyíti számos feladat elvégzését, az eredmények összehasonlítását, ez a funkció akkor lesz hasznos, ha néhány nappal ezelőtt szeretné ellenőrizni az eredményt, vagy összehasonlítani a családtagok mért hőmérsékletének eredményeit. nem akarjuk felébreszteni, vagy bármilyen más, abszolút csendet igénylő helyzetben. A kijelző háttérvilágítása továbbra is aktív, de ha a hang a kiválasztott módban kikapcsol, a hőmérő csak az elért eredményeknek megfelelő ikonokat jeleníti meg. Ha a hőmérséklet mérése és az eredmény leolvasása után nem végezünk további méréseket, azaz. nem ellenőrizzük a mentett eredményeket, megváltoztatjuk az üzemmódot, a hőmérő 30 másodperc inaktivitás után kikapcsol. Az automatikus kikapcsolás segít megtakarítani az akkumulátort, miközben az akkumulátor jelző ikon mindig megjelenik a képernyőn, hogy a felhasználó tudja, mikor kell kicserélni őket. Paraméterek: A készülék súlya 80 g akkumulátorok nélkül, Mérési pontosság ± 0.2oC a 36oC ~ 39oC tartományban, Mérési tartomány 34 ° C – 43 ° C, Mérési idő 1 másodperc, A készülék memóriája 30 mérés. 2 év garancia.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.