K2 K2 DÍZEL 50 ml - üzemanyag adalék

K2 K2 DÍZEL 50 ml - üzemanyag adalék

Száma: 9335001
Közvetlenül partnerünktől
Forradalmi termék a dízelmotorok számára a szakemberek számára, Tökéletesen tisztítja még az erősen szennyezett fúvókákat is az első használat során, így jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, a fekete füst kibocsátást, visszaállítja a teljes teljesítményt, megkönnyíti az indítást és További információ
1 539 Ft
Partnerünktől: gumko

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: gumko

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9335001

Leírás

Forradalmi termék a dízelmotorok számára a szakemberek számára, Tökéletesen tisztítja még az erősen szennyezett fúvókákat is az első használat során, így jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, a fekete füst kibocsátást, visszaállítja a teljes teljesítményt, megkönnyíti az indítást és meghosszabbítja a motor élettartamát.

Az üzemanyagszivattyú kenése. Csökkenti a mikroorganizmusok szaporodását. Védi az üzemanyagrendszert a korróziótól. Rendszeres használata nagy kiadásokat takarít meg a szivattyú javításával vagy az üzemanyag-befecskendezéssel kapcsolatban.

Használati utasítás: a palack 40–80 liter gázolajhoz elegendő. Erősen szennyezett fúvókák esetén a művelet megismételhető. A maximális hatás érdekében a termék rendszeres használata ajánlott.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.