Timeless Tools Műanyag terelőoszlop 5 db

Timeless Tools Műanyag terelőoszlop 5 db

Száma: 11078703
Közvetlenül partnerünktől
1 oszlopon 3 db fényvisszaverő csík találhatóanyaga tartós műanyagfigyelem felkeltő narancssárga színstabilan a földhöz rögzíthető További információ
17 990 Ft
Partnerünktől: Hoppline

Partnerünk által szállítva

2024.4.24 - 2024.4.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Hoppline

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 11078703

Leírás

A figyelemfelkeltő, narancsszínű műanyag terelőoszlop tökéletes a vészhelyzetek, vagy forgalmi fennakadások jelzésére. Anyagának köszönhetően könnyű, és egyszerűen hordozható. Kiváló akadályt képeznek, tökéletesen írányíthatjuk vele a forgalmat. Egy oszlop 3 fényvisszaverő csíkkal van ellátva, ezért remekül láthatóak kevésbé jó fényviszonyok között is, a hajnali órákban, szürkületkor, és éjszaka. A csomagban található rögzítőcsavarok segítségével stabilan a földhöz csavarozható. Egy készlet 5 db terelőoszlopból áll.- Termék mérete: 8×74,5×18,5 cm- Termék súlya: 2 kg- Talp átmérője: 18,5 cm- Oszlop átmérője: 6,5 cm- Anyaga: műanyag- Csomag mérete:122×21,5×22  cm- Csomag súlya: 2,7 kgAz oszlop 3 db csavarral rögzíthető. A csomag 5×3 db rögzítőcsavart tartalmaz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.