Gardena ErgoCut 58

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Gardena Katalógus száma: 506611

2 év garancia

Gardena ErgoCut 58

GARDENA ErgoCut 58 kényelmes elektromos sövényvágó, amely tökéletes a bokrok könnyű és kényelmes nyírásához. Az innovatív 90° forgatható vágóegységnek köszönhetően mindig ideális helyzetben fogsz állni vágás közben, anélkül, hogy meg kellene változtatnod kezed pozícióját. További információ

40990
5 1

40 990 Ft

Katalógus száma: 506611

Leírás

Termékleírás

Technikai paraméterek

  • Késtávolság (fogak távolsága): 27 mm

Általános tulajdonságok

  • Az ergonomikusan kialakított fogantyúnak köszönhetően a sövénynyíró minden vágási helyzetben jól és biztonságosan tartható. Ezáltal könnyű és kellemes munkát garantál.
  • Az új geometriájú és precízen, lézerrel vágott kések megtartják a nyírt anyagot, valamint hatékony, gyors és tiszta vágást biztosítanak.
  • Jelentősen mérsékli a vágott anyag elcsúszását, így nincs szükség a bokron lévő maradékok utánvágására.
  • A pengéken lévő nagy nyílások révén vastagabb ágakat is probléma nélkül levág.
  • Az elektromos sövényvágó nagy teljesítményű és erőteljes motorral van felszerelve, amely igényesebb és folyamatos vágást tesz lehetővé egy mozdulattal a zavaró eltömődés és a munka megszakítása nélkül.

Ergonomikus munkavégzés innovatív, 90 fokban elfordítható vágóegység, ami kellemes és kényelmes sövényvágást tesz lehetővé. Ha oldalról szeretnél dolgozni, egyszerűen fordítsd el az egységet. Így optimális helyzetben állhatsz a bokroknál, és nem kell megváltoztatnod kezed pozícióját.

Gyorsabb és tisztább vágás: az új geometriájú és precízen, lézerrel vágott kések tartósan hatékony, gyors és tiszta vágást biztosítanak. A bokrok vastagabb ágai is probléma nélkül vághatók.

Nagy teljesítmény: az erős, nagyteljesítményű motor folyamatos vágást biztosít, zavaró eldugulás és a munka megszakítása nélkül.

Egyszerű használat: Az ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően a sövényvágó jól passzol a kézbe, így könnyű, kényelmes és biztonságos munkát tesz lehetővé.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.