Einhell 18V 2,0 Ah Power-X-Change Akku

Einhell 18V 2,0 Ah Power-X-Change Akku

Száma: 1011702
Az Einhell aktív akkumulátortöltő rendszere 7 az 1-ben ABS. 3 fokozatú LED-es akkumulátor kijelzővel és a töltésjelző lámpával rendelkezik. A legmodernebb biztonsággal bír: a mikroprocesszor folyamatosan felügyeli a paramétereket. Hosszú élettartamú, bármikor feltölthető. További információ
15 590 Ft
Termék ára
Forgalmazó: MALL
19 500 Ft -tól

Elfogyott

Száma: 1011702

Leírás

** Az Einhell aktív akkumulátortöltő jellemzői **

Einhell aktív akkumulátortöltő rendszer

Az Einhell aktív akkumulátortöltő rendszere 7 az 1-ben ABS. 3 fokozatú LED-es akkumulátor kijelzővel és a töltésjelző lámpával rendelkezik.

Biztonság

A legmodernebb biztonsággal rendelkezdik: a mikroprocesszor folyamatosan felügyeli a paramétereket.„Óvatos töltés“ mélykisülésnél, amely a hosszú élettartamot garantálja. Az értékes li-ion akkumulátor cellák segítségével gyakorlatilag teljesen elkerülhető az önkisülés.

Egyéb jellemzők

A gumis ház kiváló ütésvédelmet és stabil tartást biztosít. Fogómélyedések biztosítják az akkumulátor ergonomikus eltávolítását

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.