Einhell 18V 2,0 Ah Power-X-Change Akku

Értékelés: 5 8 értékelés Márka: Einhell Katalógus száma: 1011702

2 év garancia

Einhell 18V 2,0 Ah Power-X-Change Akku

Az Einhell aktív akkumulátortöltő rendszere 7 az 1-ben ABS. 3 fokozatú LED-es akkumulátor kijelzővel és a töltésjelző lámpával rendelkezik. A legmodernebb biztonsággal bír: a mikroprocesszor folyamatosan felügyeli a paramétereket. Hosszú élettartamú, bármikor feltölthető. További információ

14290
5 8

14 290 Ft ÁFA-val Piaci ár: 15 790 Ft, Megtakarítás: 1 500 Ft (9 %)

Katalógus száma: 1011702

Leírás

Termékleírás

** Az Einhell aktív akkumulátortöltő jellemzői **

Einhell aktív akkumulátortöltő rendszer

Az Einhell aktív akkumulátortöltő rendszere 7 az 1-ben ABS. 3 fokozatú LED-es akkumulátor kijelzővel és a töltésjelző lámpával rendelkezik.

Biztonság

A legmodernebb biztonsággal rendelkezdik: a mikroprocesszor folyamatosan felügyeli a paramétereket.„Óvatos töltés“ mélykisülésnél, amely a hosszú élettartamot garantálja. Az értékes li-ion akkumulátor cellák segítségével gyakorlatilag teljesen elkerülhető az önkisülés.

Egyéb jellemzők

A gumis ház kiváló ütésvédelmet és stabil tartást biztosít. Fogómélyedések biztosítják az akkumulátor ergonomikus eltávolítását


Paraméterek

%2% paraméterei

Elektromos kéziszerszám kiegés szerszámkészletekhez

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.