CONCEPT PERFECT SKIN PO2000 szónikus arctisztító kefe

CONCEPT PERFECT SKIN PO2000 szónikus arctisztító kefe

Száma: 26001785
A szónikus arctisztító kefe segít a bőr mélytisztításában. A Concept PERFECT SKIN PO2000 vízálló dizájnt, intelligens időzítőt és kiváló minőségű Li-Ion akkumulátort kínál induktív töltéssel USB-kábelen keresztül. További információ
12 490 Ft
11 832 Ft
-5%
Forgalmazó: MALL
23 820 Ft -tól

Elfogyott

Száma: 26001785

Leírás

A Concept PERFECT SKIN PO2000 főbb jellemzői

 • Minden bőrtípushoz alkalmas
 • 3 sebességfokozat
 • Minőségi kivitel
Concept PERFECT SKIN PO2000

Mindennapos ápolás a gyönyörű bőrért

A PO2000 szónikus arctisztító kefe a bőr mélytisztítására készült. Segít eltávolítani a szennyeződéseket, az elhalt bőrt és a sminkmaradványokat. A tisztítófej finom sörtékkel van ellátva, amelyek nagyon gyengédek a bőrhöz, ezért a kefe mindennapi használatra és minden bőrtípusra alkalmas. Kényeztesd magad 2 percig minden reggel és este a tökéletesen tiszta és ragyogó bőr érdekében. 

 Concept PERFECT SKIN PO2000

Helyes használat

Nedvesítsd be a kefét és az arcod vízzel, és vidd fel kedvenc sminklemosód. Válaszd ki a kívánt tisztítási intenzitást, és finoman menj végig a kefével az arcodon. Az alacsony intenzitás alkalmas gyengéd tisztításra és érzékenyebb bőrre, a közepes és magas mélytisztításra. A befejezés után öblítsd le az arcod vízzel. 

 Concept PERFECT SKIN PO2000
 Concept PERFECT SKIN PO2000

SMART időzítő

A PO2000 tisztítókefe intelligens időzítővel van felszerelve, amely biztosítja a bőr tisztításához szükséges optimális időt, és egyben megakadályozza a nem kívánt lemerülést. 2 percre van beállítva, 20 másodperc után hangjelzést ad, amely figyelmeztet, hogy lépj az arc következő részére.

  Concept PERFECT SKIN PO2000

Minőségi kidolgozás

A kefe könnyű, tökéletesen illeszkedik a kézbe, és jó vele dolgozni. A vízálló kivitelnek köszönhetően folyó víz alatt tisztíthatod. Minőségi integrált Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, amely induktív töltést nyújt USB kábelen keresztül. A fényjelző áttekintést ad az aktuálisan beállított tisztítási intenzitásról.

 Concept PERFECT SKIN PO2000

Luxus dizájn

A PO2000 szónikus arctisztító kefe luxus fehér külsőt kapott, melyet elegáns, rozéarany színű elemek egészítenek ki. A dizájnos Perfect Skin termékcsalád része, amely a legmagasabb szintű bőrápolási modelleket tartalmazza.

Jellemzők

 • Bőrtisztító kefe
 • Nagyfrekvenciás technológia
 • 3 sebességfokozat
 • A puha sörték minden bőrtípusra alkalmas
 • Vízállóság: IPX6
 • Fényjelző
 • Töltés: indukciós töltő, USB kábel
 • Intelligens időzítő – értesítés 20 másodperc elteltével az arc következő részére történő átlépés érdekében
 • Automatikus kikapcsolás két perc elteltével

Technikai adatok

Készülék típusa Kefe
Magasság 20,9 cm
Szélesség 6,1 cm
Mélység 4,6 cm
Szín Gyöngyház színű

Hivatkozások


*A felhasznált képek illusztráció jellegűek lehetnek.
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.