Bino „Mi hova tartozik”, árnyképek- Kisvakond
4 704 Ft 3 920 Ft

Az a vidám játék Kisvakondal és barátaival a párosításon alapul, színes mesebéli képeket kell hozzápárosítani a helyükre az árnyképük sziluettjei szerint . Nemcsak hogy órákig eljátszanak vele a gyerekek, de fejleszti a logikai gondolkodásukat, motorikájukat és ügyességüket.

Hape Verdák lábbal hajtós autó, piros
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a kiegyensúlyozott lábbal hajtós autó, nagyon könnyű haladást biztosít a gyerekeknek a szilárd vázának és az egyedi dizájnjának köszönhetően. A mozgó gombok, fogaskerekek és a színes golyók biztosítják az élénk szórakozást és segítenek a finommotorikus képességek fejlődésében.

Hape Csiga készségfejlesztő húzójáték
8 650 Ft

Ez a multifunkciós csiga egy ideális segítőtárs a gyerekek képességeinek fejlesztésébe. A játékot húzójátékként vagy mint készségfejlesztő játék is használható. A kicsik így javíthatják a járásukat és megtanulhatnak felismerni a 3 formát (háromszög, négyzet és kör).

Hape Motor készségfejlesztő kocka labirintussal
46 190 Ft

A motor készségfejlesztő kocka labirintussal akár több éves korig is elszórakoztatja a gyerekeket. Labirintus, formák behelyezése és egyéb tevékenységeket változtatják ezt a kockát a szórakozás központjává.

Hape Noé bárkája húzó játék
11 540 Ft

A Noé bárkája húzó játék az állatok minden kis szerelmesének tetszeni fog! Egyszerre húzó és készségfejlesztő játék. Némelyik állatot be tudod helyezni a kivágott ablakokon át.