DETOA Kisvakond, ne öntsd ki! Ügyességi játék
5 990 Ft 4 840 Ft

Detoa Kisvakond, ne öntsd ki! ügyességi játékkal az Ön gyermeke is játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját! A játék menete: először a legfiatalabb játékos dob egy színt, majd egy ennek megfelelő hengert helyez a játék tetejére – a cél, hogy az egyensúly megmaradjon és a hengerek ne guruljanak le! 2–4 személy részére ajánlott, de egyedül is jó szórakozás. A termék fából készült, mellőzi a veszélyes anyagokat. 4 éves kortól ajánlott.

Plan Toys Óra

Plan Toys Óra

Értékelés: 4,5
13 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes óra az ökologikus Plan Toys vállalattól. Az óra kártyákat is tartalmaz, amik a felső részébe helyezhetők, hogy a gyerekek megtanulhassák a saját tevékenységeit megadott időkkel tudja párosítani.

Goki Tanuljunk számolni - lemezek, 36 rész
7 690 Ft

Első találkozáskor a számok absztrakt világa nagyon távoli a gyerekektől. Ezzel a vonzóan színes játékkal a gyerekek megtanulnak számolni. A lemezeket mindkét oldalra nyomtatják, és egy minőségi fadobozban szállítják, amely a játék tárolására szolgál. A lemezek építésre is alkalmasak. Ez csupán rajtad múlik, hogy hogyan használod azokat.

Hape Hammer dominó

Hape Hammer dominó

Értékelés: 4
10 390 Ft 9 040 Ft

Hozz létre egy szórakoztató és színes utazást a dominóból. Használj minden tartozékot egy színes pálya létrehozásához. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Itt nincsenek szabályok, a dominó nem lehet jól vagy rosszul építeni.