GIARDINI GIOIA LUX tapéta a SILVER&GOLD kollekcióból

GIARDINI GIOIA LUX tapéta a SILVER&GOLD kollekcióból

Száma: 27183000
Közvetlenül partnerünktől
Klasszikus minták és luxus színek az ezüsttől az aranyig. Modern minta, amely szabadságot ad a kreativitásnak a modern design létrehozásában. Ez a SILVER&GOLD kollekció. A szélesség 138 cm, a feltüntetett ár normál méterenként értendő. További információ
72 290 Ft
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2024.10.01 - 2024.10.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27183000

Leírás

A Giardini Wallcoverings professzionális olaszországi textiltapéták gyártója. Az olasz cég ritka szövetek és természetes szálak széles választékával rendelkezik. Innovatív termékeket hoznak létre, amelyek elbűvölő megjelenést kölcsönöznek a textileknek, és élvonalbeli technológiájuk folyamatosan fejlődik a belsőépítészetben és a divatiparban.

Előkészítés:

A felületnek tisztának, száraznak, simának kell lennie, por-, szennyeződés- és zsírmentesnek, amelyek megzavarhatják a tapéta teljes felhordási folyamatát. Hagyja az új vakolatot alaposan megszáradni. Mossa le a festett falakat Lysol oldattal. A falakon egyes színek érzékenyek lehetnek a tapéta ragasztóra, ezért meg kell vizsgálni, hogy az ilyen falakon a szín hogyan reagál a ragasztóval. Ha a festék hámlani kezd, a falat olajfestékkel kell rögzíteni.

Maga a folyamat:

Javasoljuk, hogy a ragasztót közvetlenül a falfelületre vigye fel a gyártó utasításai szerint. Célszerű olyan, testre szabott ragasztót használni, amely alkalmas nem szőtt tapétára. A legtöbb esetben nincs szükség a fal nedvesítésére, kivétel csak nagyon meleg időben történik. Vigye fel a tapétatekercset a ragasztóval bevont falra, és simítóval vagy puha hengerrel távolítsa el a buborékokat. NE használjon nylon vagy fa hengert. A ragasztó SOHA nem kerülhet a tapéta elülső oldalára, mert tönkretenné. Minden ragasztó foltos. Nagyon éles késsel vágja le a felső és alsó átfedéseket, hogy ne zavarja hibásan a tapétát.

Utolsó tipp: Ha azt szeretné, hogy a tapéták közötti hézagok ne látszódjanak, először fesse le a falat egy hasonló színnel. árnyék.

Ez az áru megrendelésre készül, ezért a munkaszerződés hatálya alá tartozik. A hatályos feltételek szerint a termék vásárlásától számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni nem lehetséges. Árurendeléskor 100%-os előleget kérünk.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.